Kerek Brigitta: Otthon, piték, napSütés

Kerek Brigitta:

Otthon, Piték, Napsütés

 

 

Egy finom pite bármelyik évszakban megkoronázhatja a napunkat, megédesítheti a családi együttlét pillanatait, lenyűgözheti a barátokat. Titka a gondosan összeállított tészta, a kreatívan variálható töltelék, no meg a szív és a lélek, amivel készítik.

 

Kerek Brigi pités könyve izgalmas, a szerző tippjeivel fűszerezett recepteket ajánl a friss tavaszi változatoktól a könnyű nyári ínyencségeken keresztül a melengető őszi és egyszerűen összeállítható téli finomságokig. Kipróbálhatjuk, mi sül ki a fanyar rebarbara és az édes eper párosításából, mi a titka a jó sárgabarackos-joghurtos galette-nek és a nagyi almás pitéjének, milyen ízélményt nyújt a sütőtökös quiche kecskesajttal megfejelve, vagy hogyan bolondítja meg egy kis forralt bor, netán rozépezsgő a tölteléket.

 

A gazdagon illusztrált könyv tálcán kínálja nekünk az alap pitetészták elkészítésének fortélyait, figyelemmel a nemzetközi gasztronómiai palettára, de praktikus tanácsokat kapunk ahhoz is, hogy milyen konyhai eszközöket célszerű választani egy pite sikeres elkészítéséhez.

 

A könyv végén kisokos segít eligazodni a különböző nemzetek inspiráló variációi között: vajon mi a különbség az édes kis francia tarte, a forró amerikai pie és a vagány olasz crostata között.

 

5490 Ft
3790 Ft
Kedvezmény: 31%
Előrendelhető
Kosárba
-
1 db
+
ISBN:978-615-5417-94-8

Kapcsolodó termékek

Vida József: Főzni menő - #kisszakácsbiblia

5990 Ft
5090 Ft

Beh Mariann: A kert konyhája

5990 Ft
5090 Ft

Aczél Miksa: American bar

5490 Ft
2690 Ft

Gáspár Bea: Bea konyhája 2

4990 Ft
4190 Ft