Andrejszky Zoltán: Halimádók konyhája

A tapasztalat úgy tartja, hogy azt, aki csak egy kicsit is szeret főzni, mindig meg lehet lepni egy jól megválasztott szakácskönyvvel. A gasztrokönyvek világa rég nem a szigorúan vett receptgyűjte­ményekről szól. A könyvben nemcsak az egymás után pörgő receptekben találhatjuk meg a szá­munkra megfelelőt, hanem a különböző halfajok (ponty, amur, harcsa, süllő, csuka, busa, lazac, tok, angolna, pisztráng, paduc, keszeg) életének, szokásainak, táplálkozásainak, fellelhetőségeinek megismerése mellett betekintést nyerhetünk – profi horgászok közreműködésével – horgászatuk­ra is. A recepteket színes, étvágygerjesztő fotók, a praktikákat vízparton készült élet- és akcióképek teszik izgalmassá. A könyv célja, hogy a szerző Fishing&Hunting TV-csatornán évek óta nagy nép­szerűségnek örvendő Halimádók konyhája című műsorában bemutatott recepteket tematikusan egy könyvbe gyűjtve népszerűsítse a halfogyasztást, felhívja a figyelmet a tudatos és egészséges táplálkozásra, kedvet hozzon egyéni-, családi- vagy baráti horgászatra, közös főzésre.

5990 Ft
4190 Ft
Kedvezmény: 30%
Raktáron
Szállítás: 2-3 munkanap
Kosárba
-
1 db
+
ISBN-978-615-5417-80-1

Kapcsolodó termékek

Viktor Segal, Joe Vida: Wildbret und Waldbeet

7980 Ft
5590 Ft

Déri Szilvia: Kovászkaland

5490 Ft
4590 Ft

Cserháti Tamara: Yalla! Tarts velem! - Kalandozások az izraeli konyhában

6990 Ft
4190 Ft

Náray Tamás: Viva Espana – Kedvenc spanyol süteményreceptjeim

6990 Ft
5590 Ft