Gajda Zoltán
Gajda Zoltán
|
“A szakács szakmában eltöltött sokéves gyakorlat után kezdtem el érdeklődni a dietetika, a táplálkozással történő gyógyítás iránt. Ez az érdeklődés végül olyan méretet öltött, hogy felnőtt fejjel találtam magamat ismét az iskolapadban. A dietetikában találtam meg új hivatásomat. Váltásnak azonban mégsem nevezném, hiszen a kettő ötvözete adja meg számomra a lehetőséget az igazi kiteljesedésére. Leírhatatlan öröm számomra, mikor gyakorlati tanácsokkal is elláthatom a hozzám fordulókat. Szenvedélyem a különböző betegségek diétáihoz megfelelő ételek, termékek kikísérletezése, fejlesztése. Másik szenvedélyem a gyógynövények világa, annak is főként a tudományos bizonyítékokon alapuló területe. Tudom, hogy ez már közhelynek számít, de nem szeretném abbahagyni a tanulást.” |