15 éves a BOOOK Kiadó!

Kérdése van? Hívjon minket! +36 30 252 1299

Petrik Adrienn

 

Petrik Adrienn

Mi az, ami jellemző rám? Tanulni szeretek. Mindenfélét, szinte válogatás nélkül. Szerintem bármit lehet magas színvonalon csinálni, és csak úgy is érdemes. Meg hát az örömömre. Hogy szórakoztató legyen, meg élvezetes. A flow-t úgy határozza meg a szakirodalom, hogy meglódul az idő. Azt szeretem a legjobban – mikor elhagy az időérzékem, mikor elrepülnek az órák, amikor elhallgat minden, és csak az lobog, ami éppen jelen van.
Passzivitiban szeretem az időjárást, az esőt, a szelet, a napot, az egészen perzselő napsütést, napcellákkal működöm, meg kerozinnal, és a kerozin a legtöbb esetben a szeretet. Tripla bukfencet hányok, és csörgősipkát öltök, hogy szeressenek.

Építész vagyok, olvasok, írok, úszok, futkorászom, szeretek táncolni, szeretem, ami váratlan, spontán, vadonatúj, meg ami régi. Egy olyan létformában vagyok otthon, ahol repülnek, valamiféle térképként néznek a valóságra, ajánlásként a szabályokra, sokat, nagy területeket fogadnak be, jelentős intenzitással. Olyan dolgokat látnak meg, amit sokan nem.