A személyes átvétel (1095 Budapest, Mester utca 87., Praktiker parkolónál), minden hétköznap 09:00 és 17:00 óra között lehetséges.
Ha kiadónkba látogatsz, arra kérünk, hogy segíts betartani az alábbi egészségügyi előírásokat:

  • Minden esetben viselj maszkot!
  • A kiadóba belépve használd az ajtóhoz kihelyezett kézfertőtlenítő szert!
  • Ha teheted, válaszd a kártyás fizetési lehetőséget!
  • Mind a kiadó dolgozóitól, mind a többi vásárlótól tartsd a 2 méteres védőtávolságot!

Amennyiben teheted, továbbra is válaszd a házhoz szállítási opciót!

Nagyon köszönjük az együttműködést!

Sale! Raj Ráchel: Életem a konyhában
Raj Ráchel: Életem a konyhában
Raj Ráchel jó szívvel és finom ételekkel invitálja családtagjait és kedves barátait a pénteki asztalhoz. Ebből a meghitt eseményből bontakozik ki a zsidó hagyományőrző, de egyben újító receptgyűjtemény, amelyben Ráchel bepillantást enged a világába, családi hétköznapjaiba és az ünnepekbe. Megismerjük, ahogy édesanyjától elleste a szakácsművészet alapjait, és hogy a főzés örömét bár modern formában, de ugyanolyan gondossággal és játékossággal adja tovább. A recepteket kísérő gondolatokból szépen körvonalazódik a családtagokhoz, a barátokhoz és barátnőkhöz fűződő kapcsolata, amit leginkább a meghittség és a vidámság jellemez. Raj Ráchel a szemet gyönyörködtető fotókkal illusztrált, 71 receptet magába foglaló szakácskönyvét a legjobb tudásával, tapasztalatával és főként szeretetével állította össze a nagyközönség számára. Teljes ár: 5990 Ft A magyar nyelvű könyv várható megjelenése: november 9. ISBN 978-615-5417-64-1 Kötészet: keménytábla, cérnafűzött Terjedelem: 184 oldal
5990 Ft 5090 Ft Kosárba teszem
Sale! Bernáth József: Magyar bisztrókonyha
Bernáth József: Magyar bisztrókonyha
A bisztró szó hallatán szerintem mindenkinek más jut az eszébe… Lesz, akinek egy hangulatos, kockás abroszos étterem ugrik be először, másoknak az ízgazdag házias ételek, melyek bőséges adagokban kerülnek fel a tányérokra. Az én bisztrómban sincs ez másképp! Gyorsan elkészíthető, finom ételeket kínálok ebben a kötetben. Jól ismert klasszikusokat készíthetünk el otthon: tatárbifszteket, hortobágyi húsos palacsintát, gödöllői töltött csirkét, marhapörköltet tarhonyával, vargabélest, hogy csak néhányat említsek. Hogy minden fogás tökéletesen sikerüljön, precíz, részletes leírásokkal segítem az olvasót, így garantált a siker! A jó hangulatot pedig a receptek előtt található bevezetők garantálják – mintha csak egy étteremben a főpincér osztott volna meg velünk egy vicces történetet vagy kulisszatitkot. Teljes ár: 5990 Ft Online ár: 5090 Ft A magyar nyelvű könyv várható megjelenése: november 2. ISBN 978-615-5417-65-8 Kötészet: kemény tábla, cérnafűzött Terjedelem: 216 oldal
5990 Ft 5090 Ft Kosárba teszem
Sale! Pataki Judit: Padok & pamlagok – Enteriőrök Pesten és Budán
Pataki Judit: Padok & pamlagok – Enteriőrök Pesten és Budán
Pataki Judit lakberendező egy évtizede tervez lakásokat, leginkább Budapesten. Családi házakban, 19. századi bérházak, bérpaloták lakásaiban, új építésű társasházakban egyaránt megfordul. Valahányszor egy kivitelezés helyszínére tart éppen, vagy távozik onnan, mindig felfedez valami érdekeset a környéken. Kit ábrázolhat az a portré, ami a főbejárati kapu felett látható? Ki állhatott száz évvel ezelőtt abban a nappaliban, ahol egy fotel helyét keresi éppen? Honnan ez a furcsa utcanév: Jégverem? Ez a könyv tehát nem csak egy lakberendezési könyv, hanem városnéző túra, barangolás lapról lapra. A séta végállomása mindig egy Pataki Judit által tervezett lakás, de még mielőtt az olvasó átlépi a bejárati ajtó küszöbét, megismerheti kicsit a környéket, a házat, amelyben a lakás található, végül a fotókon keresztül olyan terekbe is bepillanthat, ahová egyetlen városnéző túra során sem: privát otthonokba. A könyv megjelent: október 26. Kötészet: keménytábla, cérnafűzött Terjedelem: 352 oldal ISBN 978-615-5417-66-5
9990 Ft 8990 Ft Kosárba teszem
Sale! Gáspár Bea: Bea konyhája 2.
Gáspár Bea: Bea konyhája 2.
Gáspár Bea előző könyvéből megtudhattuk, hogyan lett az egyszerű vidéki roma lányból országosan ismert, közszeretetnek örvendő Bea asszony, akitől receptjein keresztül elleshetjük életszeretetét, azt, hogy hogyan lehet az asztal örömeivel a családot összetartani, a gyerekeket és Győzikét jó útra terelgetni. Új könyvében is hasonló lendülettel kínálja nekünk kedvenc receptjeit, természetesen Bea módra. Elsősorban a magyar konyha klasszikusait veszi sorra, és formálja át a tőle megszokott szenvedéllyel. Hagyomány és modern konyhatechnológia remekül megférnek a jól követhető ételleírásokban, mint ahogy a receptek közt is megtaláljuk a múltat idéző Gundel-palacsintát és a sült libamájat vagy a manapság oly kedvelt házi hamburgert. A három nagy fejezetben – levesek és előételek; főételek és saláták; édes és sós sütemények, kelt tészták – ott sorakozik a libatepertőtől a főzelékek, pörkölt húsok és grillételek javán át egészen a mákosguba-tortáig a házias ételek színe-java. A receptek bevezetőjében a már megszokott kis Bea-sztorikból egy gondos, a múltat tisztelő, mégis eredeti háziasszony és vendéglátó képe rajzolódik ki. A könyv forgatása vagy a különféle fogások elkészítése közben pedig olyan érzésünk támad, mintha Bea is ott állna mellettünk a konyhában, és jókedvűen segítené munkánkat. A könyv megjelent: október 22. ISBN 978-615-5417-63-4 Kötészet: keménytábla, cérnafűzött  
4990 Ft 4240 Ft Kosárba teszem
Sale! Csalár Bence:  Színfalak mögött – A magyar divat
Csalár Bence: Színfalak mögött – A magyar divat

Színfalak mögött – A magyar divat című könyv az elmúlt harminc év legmeghatározóbb magyar divatmárkáit, megmozdulásait, valamint kreatív szakembereit mutatja be. Exkluzív kiadványunkban a kezdeti divattörténeti áttekintést követően eddig sosem látott alapossággal ismertetjük a hazai designerszféra meghatározó műhelyeit, a kreációk születését, az alkotókban rejlő érzéseket sem hanyagolva.

Az 50 magyar tervezőt bemutató könyvben Zoób Katitól kezdve Abodi Dórán át egészen a Pécsi Kesztyűmanufaktúráig vagy a Tisza cipőig megannyi érdekes, eddig még sosem hallott történetet olvashatnak sok-sok személyes, néha megindító sztorival fűszerezve sikerekről, világsztárokról és elhivatottságról: teljes értékű ábrázolását egy izgalmas, fejlődő és ígéretes korszak kezdetének. Megkoronázva mindezt Mihalik Enikő nemzetközi modellkarrierjének szinte mesébe illő történetével.

A magyar nyelvű könyv megjelent: október 12. Angol nyelven is hamarosan! Kötészet: kemény tábla, cérnafűzött Terjedelem: 352 oldal

ISBN 978-615-5417-62-7

8990 Ft 7640 Ft Kosárba teszem
Sale! Munkácsi Brigitta: Levendula és ecet – 57 környezetbarát tisztítószer a vegyszermentes otthonért
Munkácsi Brigitta: Levendula és ecet – 57 környezetbarát tisztítószer a vegyszermentes otthonért
Ahogy sejtjeink folyamatos megújulása elengedhetetlen szervezetünk regenerálódásához, egészségünk és lelki egyensúlyunk érdekében otthonunknak is fel kell frissülnie. Itt az idő, hogy újradefiniáljuk a takarításhoz kapcsolódó viszonyunkat, mely e könyv segítségével nyűg helyett olyan tevékenységgé válhat, ami a saját és bolygónk egészségére is jó hatással lehet. Ha mi készítjük el házilag a különféle tisztító- és mosószereket, érzelmileg közelebb kerülhetünk a tisztaság eszméjéhez. A természetes alapanyagok és illóolajok használatával könnyedén megteremthetjük otthonunk tetszőleges energiáját, hangulatát, ahol feltöltődhetünk és önazonosak lehetünk. Könyvünk olvasója olyan környezet- és pénztárcabarát recepteket kap, melyek segítségére lesznek a takarításhoz szükséges összes szer egyszerű elkészítésében, legyen szó a mosás során folttisztításról, fürdőszobai kádtisztításról, a konyhában sütőtakarításról, vagy akár bútorápolásról, természetes illatosításról, molyirtásról. Kötészet: keménytábla, cérnafűzött Terjedelem: 136 oldal Megjelent: 2020. szeptember 29.

ISBN 978-615-5417-61-0

4990 Ft 4240 Ft Tovább
Sale! Soltész Erzsébet, Gajda Zoltán: A rost jó! – Érdekességek az élelmi rostokról, 60 rostban gazdag recepttel
Soltész Erzsébet, Gajda Zoltán: A rost jó! – Érdekességek az élelmi rostokról, 60 rostban gazdag recepttel
Az élelmi rost jó! Hogy miért? Választ kapunk rá ebben a hiánypótló könyvben. Bizonyított, hogy az élelmi rostokban gazdag étrend segíthet az egészségmegőrzésben és számos betegség megelőzésében, mégis kevesen tudják, hogyan valósítható meg a mindennapokban. A téma iránt elkötelezett dietetikus szerzők, Soltész Erzsébet és Gajda Zoltán a rostban gazdag táplálkozás témáját szakmai alapossággal, mégis olvasmányosan járják körül. Céljuk, hogy elindítsák egy új fogalommal jelölt irányzat, a rosttudatos táplálkozás trendjét. Ehhez minden segítséget megadnak: gyakorlati tanácsokat az élelmirost-források kiválasztásához, útmutatót a termékjelölések értelmezéséhez, tippeket az otthoni sütés-főzéshez. Sokszor fellapozható hasznos kézikönyv és receptgyűjtemény ez a tudatosan táplálkozó, saját és családja étrendjére odafigyelő Olvasó számára. A 60 színes rostdús recept között találhatók újszerű fogások és hagyományos ételek is az elkészítést segítő praktikákkal. Az élelmi rostok élettani hatásai mellett foglalkoznak a táplálkozás és a mikrobiom kapcsolatával, a bélflóra egyensúlyának jelentőségével. A hivatalos ajánlások, a témára vonatkozó szabályozás és az új kutatási területek bemutatásával a szakemberek számára is hasznos olvasmány. Megjelent: 2020. szeptember 17. Terjedelem: 288 oldal Kötészet: kemény táblás, ragasztókötött ISBN 978-615-5417-60-3
6490 Ft 5510 Ft Kosárba teszem
Sale! Ambrus Éva: Válogatós gyerekek
Ambrus Éva: Válogatós gyerekek
Ambrus Éva hozzátáplálásról szóló első könyve, az Anya, kérek még! óriási népszerűségnek örvend a kisgyerekes családok körében. A kiadványban megtalálható sok-sok hasznos tanács és egészséges finomság édesanyák tömegét tette magabiztossá a gyerektáplálásban. Ám a legtöbb apróság életében egyszer csak elérkezik az az időszak, amikor válogatni kezd, és a korábban kedvelt ételeket egyszerűen nem hajlandó megenni. A kifogások sora igen változatos: nem tetszik a színe; csak a rizst eszem meg; húst nem kérek; és sorolhatnánk még. Szülőként persze mindenféle praktikával megpróbálkozunk, de sorra kudarcot vallunk. Ám mielőtt végleg feladnád, és gyermeked venné át az irányítást az étkezésben, ismerd meg a válogatós evés valós hátterét. A szerző legújabb könyve ehhez nyújt támogatást. A nem evésnek számtalan oka lehet, de szerencsére a megoldások lehetősége is igen változatos. A könyvet olvasva saját magad is könnyen felismerheted, hogy gyermeked valóban válogatós-e, vagy csupán odafigyel teste szükségleteire. Ha eddig nem fordítottál elegendő figyelmet a megfelelő étkezési szokások kialakítására, most bizony elérkezett az ideje. Könnyen követhető gyakorlati tanácsok és számtalan gyerekbarát recept lesz ebben a segítségedre, így a nehezebb időszakok sem okoznak problémát majd.   Megjelent: 2020. szeptember 3. Kötészet: puha tábla, füles Terjedelem: 224 oldal ISBN 978-615-5417-59-7
4390 Ft 3730 Ft Tovább
Sale! Szabó Adrienn: Magyar superfood
Szabó Adrienn: Magyar superfood
TUDATOSSÁG – FENNTARTHATÓSÁG – KÖRNYEZETBARÁT TÁPLÁLKOZÁS A superfood kifejezés sokak számára egyet jelent az egészséggel, hiszen olyan alapanyagot mutat, amely valamely értékes tulajdonságában kiemelkedik társai közül. A legnépszerűbbek sorát a goji bogyó, az avokádó, a tengeri moszat és a lazac vezeti, ám a vargányáról, a rizsről vagy akár a sárgarépáról, padlizsánról már csak kevesen tudják, hogy szintén igazi szuperélelmiszerek, ráadásul itthon is megteremnek. E könyv szerzője nem kevesebbre vállalkozott, minthogy összegyűjtse mindazokat a hazánkban fellelhető zöldségeket, gyümölcsöket, gabonaféléket és olajos magvakat, melyek szupererővel rendelkeznek, így méltán viselhetik a magyar superfood elnevezést. Dietetikusként hitelesen mutatja be értékes tápanyagtartalmukat, egészségünkre gyakorolt pozitív élettani hatásukat és változatos konyhai felhasználásukat. Mindezek mellett ahhoz is kellő bizonyítékkal szolgál, miért érdemes elsősorban a hazai szuperalapanyagokat beépíteni étkezésünkbe, és hogy ezzel a választással milyen sokat tehetünk a fenntartható, környezettudatos táplálkozás és életmód érdekében. A látványos, kedvcsináló fotókkal illusztrált kiadványban több mint száz hazai szuperélelmiszer, és a belőlük készült izgalmas, ínycsiklandó és egészséges finomság receptje kapott helyet. S hogy az alapanyagok beszerzése se okozzon gondot, a hazai termőhelyekről, illetve az aktuálisan elérhető termények listájáról is tájékozódhatnak az olvasók. Tegyük változatossá, értékessé étkezésünket! Kötészet: kemény borító, cérnafűzött Terjedelem: 240 oldal Várható megjelenés: 2020. június 5. ISBN 978-615-5417-58-0  
5990 Ft 5090 Ft Kosárba teszem
Sale! Náray Tamás: Utolsó reggeli Párizsban – Kedvenc francia süteményreceptjeim
Náray Tamás: Utolsó reggeli Párizsban – Kedvenc francia süteményreceptjeim

Franciás könnyedség, elegancia és stílus

Náray Tamás, aki a divatszalonokban és a konyhában egyaránt otthonosan mozog, első szakácskönyvében megmutatja milyenek a hamisítatlan francia sütemények. De hogyan lehet az haute cuisine-t és az haute couture-t egy könyvben említeni? Franciás könnyedséggel. Míg a sikkes nyári almás pite, az elegáns csokoládékrémes királyi Charlotte vagy a stílusos gesztenye- és vaníliakrémes Bourbontorta receptjét olvasgatjuk, és az ínycsiklandó fotókban gyönyörködünk, a szerző, Az utolsó reggel Párizsban című kötetének részleteiből izgalmas ízelítőt kapunk abból is, milyen a világhírű francia divat világa. A közel 50 francia édességhez bónuszként jár három recept Náray Tamás magyar kedvencei közül is. Vigyázat: az édesség és az olvasás függőséget okoz!

Kötészet: kemény borító, cérnafűzött, ragasztókötött Terjedelem: 168 oldal Kiadási év: 2020

ISBN 978-615-5417-56-6

5990 Ft 5090 Ft Kosárba teszem
Sale! Iklódi Dóra: Cukormentes édességek
Iklódi Dóra: Cukormentes édességek
Hogyan álmodjuk újra úgy 53 népszerű desszert receptjét, hogy azokat az inzulinrezisztenciával és cukorbetegséggel küzdők is bátran fogyaszthassák? Iklódi Dóri, a Wander. Food. Wonder bloggere és a Cukormentes örömök című sikerkönyv szerzője ezúttal nem kevesebbre vállalkozott, mint arra, hogy a piskótáktól kezdve a pitéken, tortákon, édes és sós aprósüteményeken át a krémekig és lekvárokig olyan finomságokat mutasson be legújabb könyvében, amelyek amellett, hogy a hétköznapokon és az ünnepnapokon is szépen megállják a helyüket, kellő nosztalgiával a nagyi jól bevált receptjeit is megidézik. Teszi mindezt a cukormentesség és az egészségtudatosság jegyében úgy, hogy a könnyen elkészíthető változatok mellett a komolyabb sütési tapasztalatokat igénylő nyalánkságokkal is bármikor meglephetjük édesszájú családtagjainkat, barátainkat. Mindegy, hogy a lekváros buktára, a hólabdára vagy a lúdláb tortára szavazunk, a szerző figyelt arra, hogy a hozzávalók könnyen beszerezhetők legyenek, a receptek leírását pedig Dóri extra tippjei színesítik. Aki elbizonytalanodna az alapanyag-használatban vagy a szénhidrátszámolásban, annak dietetikus szakértő tanácsai segítenek eligazodni a sütés előtt. Kötészet: füles, kartonált, cérnafűzött Terjedelem: 152 oldal Megjelenés: 2020. március 18. ISBN szám: 978-615-5417-55-9 Kiadási év: 2020 Nyelv: magyar
4990 Ft 4290 Ft Kosárba teszem
Sale! Janits-Szabó Virág: Buddha-tálak
Janits-Szabó Virág: Buddha-tálak
Vegetáriánus és vegán ételkompozíciók Pazar tálakon találkoznak vegetáriánus és vegán fogások ebben a nem mindennapi receptkönyvben. A többségében könnyen elkészíthető, kivétel nélkül egészséges és harmonikus receptek más-más hangulatvilágot idéznek meg, miközben olyan csodálatos tálak kerülnek elénk, mint a Stresszoldó vagy az Édes ébredés Buddha-tál. Virág, a Városi Jógi tanítója és az Örömfőzés című szakácskönyv, valamint a Látó mese szerzője újraálmodta a Buddha-tálak műfaját. Új könyvében ázsiai tálak, édes tálak, reggeliző és gyógyító tálak egyaránt helyet kaptak. Kipróbálásukkal a test és a lélek is feltöltődik, hiszen a szerző a tőle megszokott bölcsességgel és derűvel segít a tudatos, örömteli táplálkozásban. Olyan, mintha nem is szakácskönyvet, hanem egy bölcs útmutatásokkal teli képeskönyvet lapozgatnánk. A Buddha-tálak nemcsak remek receptgyűjtemény, hanem bárhol és bármikor elővehető értékes olvasmány. „Ez az élet nem elegendő ahhoz, hogy lerójam hálámat Ázsiának és magának Buddhának, aki örökké inspirál – ezekkel a tálakkal neki kedveskedem.” (Virág) ISBN szám: 978-615-5417-44-3 Megjelenés: 2019.11.11. Nyelv: magyar
5490 Ft 4390 Ft Kosárba teszem
Sale! Bíró Zsófia: A macska mondja meg! – Mit egyél és mit ne
Bíró Zsófia: A macska mondja meg! – Mit egyél és mit ne
Azt hitted, a macskák nem látnak tovább a saját tonhalkonzervüknél? Pedig amikor az áruházak polcai kétes eredetű, rossz minőségű élelmiszerektől roskadoznak, amikor a kisgazdik hasa fáj, a bőrük kiütéses, és nem ehetnek meg akármit, akkor már csak a macskák segíthetnek! Nagy tervvel telik meg a sok macskaagyacska: kerüljön egészséges étel a hasakba! Rettenetes Ivánka és csapata a mancsába veszi a dolgokat. Egy biomérnöknek újra lesz munkája, Ilka néninek házi cicája, a félelmetes Multi Mamának pedig érző szíve. Bíró Zsófia meseregénye nemcsak macskákkal van tele, hanem számos hasznos táplálkozási tudnivalóval is. Kiderül, mi a glutén, mi történik egy laborban, és jó-e, ami bió. A macska mondja meg! szórakoztatva segíti a tudatosabb, egészségesebb táplálkozást, hogy a gyerekeket később se etethessék meg bármivel. Összetevők: macskák, gyerekek, palacsinta, szupernagyi, szupermarket, biomérnök, humort szabályozó anyag (E210), fűszerek (szeretet, izgalom) Allergéninformáció: nagy mennyiségű macskaszőrt, nyomokban hasznos tudnivalókat és mozgalmas eseményeket tartalmaz. A termék tejet, tojást és zellert fel nem használó nyomdában készült. Minőségét a világ végezetéig megőrzi. Kinyitás után elolvasandó, a könyvespolcon örök időkig tárolható. ISBN szám: 978-615-5417-52-8 Kiadási év: 2019.10.02. Nyelv: magyar  
3490 Ft 2790 Ft Kosárba teszem
Sale! Gáspár Bea: Bea konyhája
Gáspár Bea: Bea konyhája
Gáspár Beát nem kell bemutatni, hiszen sokan ismerik. Ő a Győzike-show felvágott nyelvű Bea asszonya, a Konyhafőnök VIP győztese, majd a Konyhafőnök zsűritagja, fantasztikus borvacsorák szervezője, lebonyolítója. Ebből a szakácskönyvből azonban egy másik Gáspár Bea portréja rajzolódik ki: a receptekhez írt apró történeteken keresztül beleshetünk a kulisszák mögé, ahol egyszerre vibráló egyéniség, aggódó anya és gondos feleség. A könyv receptjei a Gáspár család kipróbált ételei, melyeket a szerző gyűjtött össze vendéglők szakácsaitól, barátoktól, a Konyhafőnök séfjétől, nénéktől az utcában, rokonoktól, barátoktól, a cigány vajda feleségétől, szóval mindenhonnan, ahol valami érdekeset látott, hallott. A könyvben található ételleírások négy nagy fejezetbe illeszkednek, a szerző életútját követve a gyerekkorától napjainkig. A tejbegríztől a New Yorkban kóstolt cheesecake-ig, a bodaktól a konfitált kacsacombig számtalan étel bizonyítja, hogy Bea konyhájában remekül összeférnek a hallott, tanult receptek a saját megszokott fogásaival, miközben egy pillanatra sem tagadja meg a hagyományait. Így lesznek a könyv nyomán készített ételek izgalmasak, sokszínűek és különlegesek. A pompás fogások tökéletes elkészítéséhez nem elég azonban a receptúra pontos követése, a titok máshol van. Bea szavaival: ha valamit szeretettel készítünk, az sokkal finomabb! ISBN szám: 978-615-5417-54-2 Kiadási év: 2019 Nyelv: magyar  
4990 Ft 3990 Ft Kosárba teszem
Sale! Gelb Tatjána: Színes konyha – Kreatív ételek a tányéron
Gelb Tatjána: Színes konyha – Kreatív ételek a tányéron
Van úgy, hogy az ember nem találja meg az útját ifjú korában, csak később. Így volt ez Gelb Tatjánával is, akit a szülei fogorvosnak, az élet viszont művésznek szánt. Tánya tervezett már ruhát, készített ünnepi dekorációt, vezette magazinok és blogok kulináris rovatát, szerepelt hazai és külföldi televízióműsorokban (a hazai közönség a Konyhafőnök 2. évadában ismerhette meg és követhette a döntőig). Fest, zongorázik, verset ír –  és most már könyvet is. A legnagyobb szerelem azonban számára a főzés. Nem tanulta, nem dolgozott konyhainasként, csak odaállt a pult elé, és főzött. Ösztönösen. A konyhájában nem találni leveskockát vagy mesterséges ízfokozót, viszont fellelhető benne minden természetes alkotóelem. Ételei csupa egészséges alapanyagokból készülnek, és igazi konyhaművek. Mi több, festmények! Könyvében Tánya megmutatja, hogy a konyhaművészet és a festészet milyen remek párost alkot. A nem mindennapi fogásokat olyan mesterien tálalja, hogy azok kész alkotásokká válnak: csendélet, tájkép, tetszetős vázlat, de gyerekrajz is megjelenik a tányéron. A könyvben szereplő 44 étel között találni ínycsiklandó előételeket, salátákat, leveseket, vegetáriánus és húsos főételeket, valamint mennyei desszerteket, amelyeket maga Tánya örökített meg gyönyörű képeken. ISBN szám: 978-615-5417-51-1 Kiadási év: 2019 Nyelv: magyar
4990 Ft 2090 Ft Kosárba teszem
Sale! Ambrus Éva: Anya, kérek még! – Hozzátáplálás egyszerűen
Ambrus Éva: Anya, kérek még! – Hozzátáplálás egyszerűen
Amikor a hozzátáplálás témája aktuálissá válik, édesanyaként sokféle egymásnak ellentmondó információval találkozhatsz. Elsőre ijesztő lehet az egész, de akkor jársz a legjobb úton, ha a sok jó tanácsot félretéve kisbabád jelzéseit figyeled és követed. A kisgyermek egészséges fejlődését az első években alapozod meg, ehhez pedig a kiegyensúlyozott táplálkozáson át vezet az út. Az Anya, kérek még! szerzője, Ambrus Éva – a ManóMenü.hu alapítója, feleség és édesanya – szakértőkkel karöltve mutatja meg, hogy a hozzátáplálás milyen egyszerűen is működhet. A könyvből megismerheted, hogyan érdemes felkészülni a hozzátáplálásra, vagyis milyen alapanyagokkal, hogyan kezdj hozzá, milyen konyhatechnológiai eljárásokat és eszközöket alkalmazz, melyek azok a biztos jelek, amelyekből arra következtethetsz, kisbabád készen áll rá, de arra vonatkozóan is megnyugtató tanácsokat kaphatsz, mit tegyél, ha válogatni kezd, vagy éppen beteg. A hasznos gyakorlati útmutató mellett a könyvben több mint 130 egészséges és bababarát receptet is találsz: egyszerű és kombinált püréket, totyogósoknak való ételeket, egészséges nasikat, házi babakekszeket, szülinapi tortákat, ünnepi bababarát finomságokat. Hiszen minden étel, amit te készítesz gyermekednek, igazi ajándék!   ISBN szám: 978-615-5417-53-5 Kiadási év: 2019 Nyelv: magyar  
3990 Ft 3190 Ft Tovább