Kedves Látogatóink, Vásárlóink!
Sajnálattal értesítjük Önöket,
hogy a mai napon kiadónk
14:00 órától zárva tart.
Ezen időszak alatt a személyes könyvátvétel szünetel!
Megértésüket kérjük és köszönjük!
A Boook Kiadó csapata
GASZTRONÓMIA   I   DIVAT   I   DIY / LAKBERENDEZÉS    I   ÉLETRAJZI   I   AJÁNDÉK A LÉLEKNEK

Sale! Bence Csalár: Behind the Scenes – Hungarian Fashion
Bence Csalár: Behind the Scenes – Hungarian Fashion

EN: Behind the Scenes – Hungarian Fashion presents a survey of the most important brands and creative professionals in the Hungarian fashion industry over the last 30 years, along with their accomplishments. After an overview of the history of the past few decades of Hungarian fashion, the book treats readers to a look into the most influential studios of the Hungarian designer scene and the birth of the designs themselves, while also providing first-hand accounts of the creators’ feelings about their work and careers, along with other previously unpublished details.

This exclusive book includes portraits of 50 Hungarian designers, presenting artists and brands such as Kati Zoób, Dóra Abodi, the Glove Manufactory of Pécs and Tisza Shoes, offering countless interesting stories with many personal and moving anecdotes about success, world-famous stars and the commitment it takes to succeed. Behind the Scenes – Hungarian Fashion is a comprehensive book about the beginning of an exciting and promising period of constant development. And to top it all off, it also includes the almost fairy tale-like story of the model Enikő Mihalik’s rise to international fame.

HU: A Színfalak mögött – A magyar divat című könyv az elmúlt harminc év legmeghatározóbb magyar divatmárkáit, megmozdulásait, valamint kreatív szakembereit mutatja be. Exkluzív kiadványunkban a kezdeti divattörténeti áttekintést követően eddig sosem látott alapossággal ismertetjük a hazai designerszféra meghatározó műhelyeit, a kreációk születését, az alkotókban rejlő érzéseket sem hanyagolva. Az 50 magyar tervezőt bemutató könyvben Zoób Katitól kezdve Abodi Dórán át egészen a Pécsi Kesztyűmanufaktúráig vagy a Tisza cipőig megannyi érdekes, eddig még sosem hallott történetet olvashatnak sok-sok személyes, néha megindító sztorival fűszerezve sikerekről, világsztárokról és elhivatottságról: teljes értékű ábrázolását egy izgalmas, fejlődő és ígéretes korszak kezdetének. Megkoronázva mindezt Mihalik Enikő nemzetközi modellkarrierjének szinte mesébe illő történetével.   Megjelent / Published: 12.11.

ISBN 978-615-6417-69-6

Kötészet / Binding: keménytáblás / hard board Terjedelem / Page number: 352 (oldal)  
9990 Ft 8490 Ft Kosárba teszem
Sale! Viktor Segal – Joe Vida: Sizzling Amid Rustling Leaves
Viktor Segal – Joe Vida: Sizzling Amid Rustling Leaves

This book is an adventure; a gastro-adventure in the forest, with the treasure at the end consisting of its 55 mouth-watering recipes.

The adventure begins with frying pans and pots, and with the sizzle from simmering, frying, baking and stirring the dishes we are now serving up to the reader – with a side dish of hand-selected quotes from the works of 20th-century hunter Zsigmond Széchenyi. This book, however, is not for those who simply hunt for the sake of it. Following in the footsteps of Széchenyi, we have gathered all the ingredients that Hungarian forests boast: game, wild fowl, water fowl, mushrooms, herbs, and lake and river fish, along with delicacies provided by meadows and even kitchen gardens. We hope that our little forest adventure will arouse your interest in eating game and striding through the woods. We have even included recipes for some of our favourite desserts as a reward after the hike. We’d like to finish this foreword with a quote from Szécheny’s book, As it started..,because it is so fitting that it still comes to the minds of hunters, hikers and nature enthusiasts: “Hunting, of course, is chasing game and listening to rustling leaves, but definitely more of the rustling leaves.” This is how our gastro-adventure became sizzling amid rustling leaves, but as the nature of cooking dictates: definitely more sizzling.

Be Publishd: március 3. Binding: Thread Sewn Page number: 288 oldal

ISBN 978-615-01-0651-9

7980 Ft 6780 Ft Kosárba teszem
Sale! Segal Viktor – Vida József: Sercegés és erdőzúgás
Segal Viktor – Vida József: Sercegés és erdőzúgás

Ez a könyv egy erdei gasztrokalandot mesél el, egy olyan kalandot, aminek a végén ötvenöt érdekes és ízletes recepttel leszünk gazdagabbak.

Ezt az erdei kalandot először receptbe, majd lábasba, fazékba, serpenyőbe öntöttük és azokat egyenként, sercegve, kisütve, megfőzve, keverve, feltálalva az Olvasó kezébe adjuk, s hozzá alapként vagy – ha úgy tetszik – köretként Széchenyi Zsigmond nagyszerű írásaiból idézünk. Széchenyi nyomában járva összegyűjtöttük a magyar erdők kínálta alapanyagokat vadakból, vízi- és vadszárnyasokból, gombákból, gyógyfüvekből, tavak s patakok halaiból, hogy azokat kiegészítsük a mezők és konyhakertek kincseivel, majd mindezeket kedvünkre megfőzve vagy megsütve közreadjuk. Hiszünk abban, hogy a könyvbe kötött erdei kalandunk végén kedvet csinálunk a vadfőzéshez, vadsütéshez, kedvet az erdőjáráshoz és – hogy a jutalom teljes legyen – legkedvesebb desszertjeink, süteményeink, édességeink receptjét is közreadjuk. Széchenyi Zsigmond: Ahogy elkezdődött... című könyvének ikonikus mondata annyira találó, hogy azóta is idézik az erdőjárók, természetkedvelők, vadászok: „A Vadászat”: vadűzés és erdőzúgás, de több Erdőzúgás. Így lett nekünk az erdei gasztrokalandunk sok sercegés és erdőzúgás. Ám a főzés és a sütés természeténél fogva: több Sercegés.

Megjelent: március 3. Kötészet: kemény tábla, cérnafűzött Terjedelem: 288 oldal

ISBN 978-615-01-0651-9

6980 Ft 5930 Ft Kosárba teszem
Sale! Kiss Gergő: Életem a játék (bővített kiadás)
Kiss Gergő: Életem a játék (bővített kiadás)
Kiss Gergő többször is beírta magát a sporttörténelembe: háromszoros olimpiai bajnok, világbajnok, Európa-bajnok, Világliga- és Euroliga-győztes. Önéletrajza végigköveti élete főbb állomásait, és bemutatja a magyar vízilabdázás egyik legmeghatározóbb korszakát. Miben különbözött a „vizes Dream Team” a korábbi időszak nemzeti válogatottjaitól? Mit jelent egy sportolónak egy győzelem vagy egy vereség? Hogyan építi fel magát újra egy élsportoló pályafutása után? A könyvben Kiss Gergely mellett megszólal többek közt Kásás Tamás, Benedek Tibor, Fodor Rajmund, Gergely István, Kemény Dénes, Carlo Silipo, Tony Azevedo, Fejes Tamás, Für Anikó, Gesztesi Károly és Simon Kornél is. Megjelent: 2020. december 2. Terjedelem: 400 oldal (352 + 48 képmelléklet) Kötészet: flexibilis borító, cérnafűzött ISBN 978-615-00-9859-3
4990 Ft 4240 Ft Kosárba teszem
Sale! Rúzsa Magdi, Vida József: Zümmögés a konyhában – …és végy egy kanál mézet!
Rúzsa Magdi, Vida József: Zümmögés a konyhában – …és végy egy kanál mézet!
Évezredek óta a méhek csodálatos ajándéka a méz. Sokan önmagában vagy teát ízesítve fogyasztják, ám csak kevesen tudják, hogy a folyékony arany főszereplője lehet a főzésnek-sütésnek is, hiszen például remekül karamellizálódik, sűríti, selymessé varázsolja a mártásokat. Összetett ízvilága miatt a salátáknak, előételeknek alappillére de még nagyon sok ételnek ad egyedi, sajátos karaktert, textúrát. Boros-mézes sütőtökkrémleves; káposztasalátával kínált és roppanós bundában sült mézes-ragacsos csirkefalatok; cappuccinohabbal tálalt diós-mézes rétestorta ─ ízelítőül néhány, a könyvben szereplő 49 recept közül, amellyel a mézért és a konyhaművészetért egyaránt rajongó Rúzsa Magdi énekesnő, valamint Vida József bankár bebizonyítja, hogy izgalmas mézes menüsor állítható össze rövid idő alatt. Ez a könyv azonban nem csak a konyhaművészetre koncentrál. Bemutatja azt is, milyen út vezet a virágszirmokon gyűjtögető méhtől a folyékony arany elkészültéig és megtudhatjuk belőle, mit is jelent az, amikor egy méhész azt mondja: elkezdeni lehet, de abbahagyni nem. Édesítse meg Ön is a mindennapjait és ne csak a teáját ízesítse mézzel, hanem az ételeit is! Megjelent: november 30. Terjedelem: 208 oldal Kötészet: keménytábla, cérnafűzött ISBN 978-615-5417-67-2
5990 Ft 5090 Ft Kosárba teszem
Sale! Raj Ráchel: Életem a konyhában
Raj Ráchel: Életem a konyhában
Raj Ráchel jó szívvel és finom ételekkel invitálja családtagjait és kedves barátait a pénteki asztalhoz. Ebből a meghitt eseményből bontakozik ki a zsidó hagyományőrző, de egyben újító receptgyűjtemény, amelyben Ráchel bepillantást enged a világába, családi hétköznapjaiba és az ünnepekbe. Megismerjük, ahogy édesanyjától elleste a szakácsművészet alapjait, és hogy a főzés örömét bár modern formában, de ugyanolyan gondossággal és játékossággal adja tovább. A recepteket kísérő gondolatokból szépen körvonalazódik a családtagokhoz, a barátokhoz és barátnőkhöz fűződő kapcsolata, amit leginkább a meghittség és a vidámság jellemez. Raj Ráchel a szemet gyönyörködtető fotókkal illusztrált, 71 receptet magába foglaló szakácskönyvét a legjobb tudásával, tapasztalatával és főként szeretetével állította össze a nagyközönség számára. Teljes ár: 5990 Ft Megjelent: november 9. ISBN 978-615-5417-64-1 Kötészet: keménytábla, cérnafűzött Terjedelem: 184 oldal
5990 Ft 5090 Ft Kosárba teszem
Sale! Bernáth József: Magyar Bisztrókonyha
Bernáth József: Magyar Bisztrókonyha
A bisztró szó hallatán szerintem mindenkinek más jut az eszébe… Lesz, akinek egy hangulatos, kockás abroszos étterem ugrik be először, másoknak az ízgazdag házias ételek, melyek bőséges adagokban kerülnek fel a tányérokra. Az én bisztrómban sincs ez másképp! Gyorsan elkészíthető, finom ételeket kínálok ebben a kötetben. Jól ismert klasszikusokat készíthetünk el otthon: tatárbifszteket, hortobágyi húsos palacsintát, gödöllői töltött csirkét, marhapörköltet tarhonyával, vargabélest, hogy csak néhányat említsek. Hogy minden fogás tökéletesen sikerüljön, precíz, részletes leírásokkal segítem az olvasót, így garantált a siker! A jó hangulatot pedig a receptek előtt található bevezetők garantálják – mintha csak egy étteremben a főpincér osztott volna meg velünk egy vicces történetet vagy kulisszatitkot. Teljes ár: 5990 Ft Megjelent: november 2. ISBN 978-615-5417-65-8 Kötészet: keménytábla, cérnafűzött Terjedelem: 216 oldal
5990 Ft 5090 Ft Kosárba teszem
Sale! Pataki Judit: Padok & pamlagok – Enteriőrök Pesten és Budán
Pataki Judit: Padok & pamlagok – Enteriőrök Pesten és Budán
Pataki Judit lakberendező egy évtizede tervez lakásokat, leginkább Budapesten. Családi házakban, 19. századi bérházak, bérpaloták lakásaiban, új építésű társasházakban egyaránt megfordul. Valahányszor egy kivitelezés helyszínére tart éppen, vagy távozik onnan, mindig felfedez valami érdekeset a környéken. Kit ábrázolhat az a portré, ami a főbejárati kapu felett látható? Ki állhatott száz évvel ezelőtt abban a nappaliban, ahol egy fotel helyét keresi éppen? Honnan ez a furcsa utcanév: Jégverem? Ez a könyv tehát nem csak egy lakberendezési könyv, hanem városnéző túra, barangolás lapról lapra. A séta végállomása mindig egy Pataki Judit által tervezett lakás, de még mielőtt az olvasó átlépi a bejárati ajtó küszöbét, megismerheti kicsit a környéket, a házat, amelyben a lakás található, végül a fotókon keresztül olyan terekbe is bepillanthat, ahová egyetlen városnéző túra során sem: privát otthonokba. A könyv megjelent: október 26. Kötészet: keménytábla, cérnafűzött Terjedelem: 352 oldal ISBN 978-615-5417-66-5
9990 Ft 8990 Ft Kosárba teszem
Sale! Gáspár Bea: Bea konyhája 2.
Gáspár Bea: Bea konyhája 2.
Gáspár Bea előző könyvéből megtudhattuk, hogyan lett az egyszerű vidéki roma lányból országosan ismert, közszeretetnek örvendő Bea asszony, akitől receptjein keresztül elleshetjük életszeretetét, azt, hogy hogyan lehet az asztal örömeivel a családot összetartani, a gyerekeket és Győzikét jó útra terelgetni. Új könyvében is hasonló lendülettel kínálja nekünk kedvenc receptjeit, természetesen Bea módra. Elsősorban a magyar konyha klasszikusait veszi sorra, és formálja át a tőle megszokott szenvedéllyel. Hagyomány és modern konyhatechnológia remekül megférnek a jól követhető ételleírásokban, mint ahogy a receptek közt is megtaláljuk a múltat idéző Gundel-palacsintát és a sült libamájat vagy a manapság oly kedvelt házi hamburgert. A három nagy fejezetben – levesek és előételek; főételek és saláták; édes és sós sütemények, kelt tészták – ott sorakozik a libatepertőtől a főzelékek, pörkölt húsok és grillételek javán át egészen a mákosguba-tortáig a házias ételek színe-java. A receptek bevezetőjében a már megszokott kis Bea-sztorikból egy gondos, a múltat tisztelő, mégis eredeti háziasszony és vendéglátó képe rajzolódik ki. A könyv forgatása vagy a különféle fogások elkészítése közben pedig olyan érzésünk támad, mintha Bea is ott állna mellettünk a konyhában, és jókedvűen segítené munkánkat. A könyv megjelent: október 22. ISBN 978-615-5417-63-4 Kötészet: keménytábla, cérnafűzött  
4990 Ft 4240 Ft Kosárba teszem
Sale! Csalár Bence:  Színfalak mögött – A magyar divat
Csalár Bence: Színfalak mögött – A magyar divat

Színfalak mögött – A magyar divat című könyv az elmúlt harminc év legmeghatározóbb magyar divatmárkáit, megmozdulásait, valamint kreatív szakembereit mutatja be. Exkluzív kiadványunkban a kezdeti divattörténeti áttekintést követően eddig sosem látott alapossággal ismertetjük a hazai designerszféra meghatározó műhelyeit, a kreációk születését, az alkotókban rejlő érzéseket sem hanyagolva.

Az 50 magyar tervezőt bemutató könyvben Zoób Katitól kezdve Abodi Dórán át egészen a Pécsi Kesztyűmanufaktúráig vagy a Tisza cipőig megannyi érdekes, eddig még sosem hallott történetet olvashatnak sok-sok személyes, néha megindító sztorival fűszerezve sikerekről, világsztárokról és elhivatottságról: teljes értékű ábrázolását egy izgalmas, fejlődő és ígéretes korszak kezdetének. Megkoronázva mindezt Mihalik Enikő nemzetközi modellkarrierjének szinte mesébe illő történetével.

A magyar nyelvű könyv megjelent: október 12. Kötészet: kemény tábla, cérnafűzött Terjedelem: 352 oldal

ISBN 978-615-5417-62-7

8990 Ft 7640 Ft Kosárba teszem
Sale! Munkácsi Brigitta: Levendula és ecet – 57 környezetbarát tisztítószer a vegyszermentes otthonért
Munkácsi Brigitta: Levendula és ecet – 57 környezetbarát tisztítószer a vegyszermentes otthonért
Ahogy sejtjeink folyamatos megújulása elengedhetetlen szervezetünk regenerálódásához, egészségünk és lelki egyensúlyunk érdekében otthonunknak is fel kell frissülnie. Itt az idő, hogy újradefiniáljuk a takarításhoz kapcsolódó viszonyunkat, mely e könyv segítségével nyűg helyett olyan tevékenységgé válhat, ami a saját és bolygónk egészségére is jó hatással lehet. Ha mi készítjük el házilag a különféle tisztító- és mosószereket, érzelmileg közelebb kerülhetünk a tisztaság eszméjéhez. A természetes alapanyagok és illóolajok használatával könnyedén megteremthetjük otthonunk tetszőleges energiáját, hangulatát, ahol feltöltődhetünk és önazonosak lehetünk. Könyvünk olvasója olyan környezet- és pénztárcabarát recepteket kap, melyek segítségére lesznek a takarításhoz szükséges összes szer egyszerű elkészítésében, legyen szó a mosás során folttisztításról, fürdőszobai kádtisztításról, a konyhában sütőtakarításról, vagy akár bútorápolásról, természetes illatosításról, molyirtásról. Kötészet: keménytábla, cérnafűzött Terjedelem: 136 oldal Megjelent: 2020. szeptember 29.

ISBN 978-615-5417-61-0

4990 Ft 4240 Ft Kosárba teszem
Sale! Soltész Erzsébet, Gajda Zoltán: A rost jó! – Érdekességek az élelmi rostokról, 60 rostban gazdag recepttel
Soltész Erzsébet, Gajda Zoltán: A rost jó! – Érdekességek az élelmi rostokról, 60 rostban gazdag recepttel
Az élelmi rost jó! Hogy miért? Választ kapunk rá ebben a hiánypótló könyvben. Bizonyított, hogy az élelmi rostokban gazdag étrend segíthet az egészségmegőrzésben és számos betegség megelőzésében, mégis kevesen tudják, hogyan valósítható meg a mindennapokban. A téma iránt elkötelezett dietetikus szerzők, Soltész Erzsébet és Gajda Zoltán a rostban gazdag táplálkozás témáját szakmai alapossággal, mégis olvasmányosan járják körül. Céljuk, hogy elindítsák egy új fogalommal jelölt irányzat, a rosttudatos táplálkozás trendjét. Ehhez minden segítséget megadnak: gyakorlati tanácsokat az élelmirost-források kiválasztásához, útmutatót a termékjelölések értelmezéséhez, tippeket az otthoni sütés-főzéshez. Sokszor fellapozható hasznos kézikönyv és receptgyűjtemény ez a tudatosan táplálkozó, saját és családja étrendjére odafigyelő Olvasó számára. A 60 színes rostdús recept között találhatók újszerű fogások és hagyományos ételek is az elkészítést segítő praktikákkal. Az élelmi rostok élettani hatásai mellett foglalkoznak a táplálkozás és a mikrobiom kapcsolatával, a bélflóra egyensúlyának jelentőségével. A hivatalos ajánlások, a témára vonatkozó szabályozás és az új kutatási területek bemutatásával a szakemberek számára is hasznos olvasmány. Megjelent: 2020. szeptember 17. Terjedelem: 288 oldal Kötészet: kemény táblás, ragasztókötött ISBN 978-615-5417-60-3
6490 Ft 5520 Ft Kosárba teszem
Sale! Ambrus Éva: Válogatós gyerekek
Ambrus Éva: Válogatós gyerekek
Ambrus Éva hozzátáplálásról szóló első könyve, az Anya, kérek még! óriási népszerűségnek örvend a kisgyerekes családok körében. A kiadványban megtalálható sok-sok hasznos tanács és egészséges finomság édesanyák tömegét tette magabiztossá a gyerektáplálásban. Ám a legtöbb apróság életében egyszer csak elérkezik az az időszak, amikor válogatni kezd, és a korábban kedvelt ételeket egyszerűen nem hajlandó megenni. A kifogások sora igen változatos: nem tetszik a színe; csak a rizst eszem meg; húst nem kérek; és sorolhatnánk még. Szülőként persze mindenféle praktikával megpróbálkozunk, de sorra kudarcot vallunk. Ám mielőtt végleg feladnád, és gyermeked venné át az irányítást az étkezésben, ismerd meg a válogatós evés valós hátterét. A szerző legújabb könyve ehhez nyújt támogatást. A nem evésnek számtalan oka lehet, de szerencsére a megoldások lehetősége is igen változatos. A könyvet olvasva saját magad is könnyen felismerheted, hogy gyermeked valóban válogatós-e, vagy csupán odafigyel teste szükségleteire. Ha eddig nem fordítottál elegendő figyelmet a megfelelő étkezési szokások kialakítására, most bizony elérkezett az ideje. Könnyen követhető gyakorlati tanácsok és számtalan gyerekbarát recept lesz ebben a segítségedre, így a nehezebb időszakok sem okoznak problémát majd.   Megjelent: 2020. szeptember 3. Kötészet: puha tábla, füles Terjedelem: 224 oldal ISBN 978-615-5417-59-7
4390 Ft 3730 Ft Kosárba teszem
Sale! Szabó Adrienn: Magyar superfood
Szabó Adrienn: Magyar superfood
TUDATOSSÁG – FENNTARTHATÓSÁG – KÖRNYEZETBARÁT TÁPLÁLKOZÁS A superfood kifejezés sokak számára egyet jelent az egészséggel, hiszen olyan alapanyagot mutat, amely valamely értékes tulajdonságában kiemelkedik társai közül. A legnépszerűbbek sorát a goji bogyó, az avokádó, a tengeri moszat és a lazac vezeti, ám a vargányáról, a rizsről vagy akár a sárgarépáról, padlizsánról már csak kevesen tudják, hogy szintén igazi szuperélelmiszerek, ráadásul itthon is megteremnek. E könyv szerzője nem kevesebbre vállalkozott, minthogy összegyűjtse mindazokat a hazánkban fellelhető zöldségeket, gyümölcsöket, gabonaféléket és olajos magvakat, melyek szupererővel rendelkeznek, így méltán viselhetik a magyar superfood elnevezést. Dietetikusként hitelesen mutatja be értékes tápanyagtartalmukat, egészségünkre gyakorolt pozitív élettani hatásukat és változatos konyhai felhasználásukat. Mindezek mellett ahhoz is kellő bizonyítékkal szolgál, miért érdemes elsősorban a hazai szuperalapanyagokat beépíteni étkezésünkbe, és hogy ezzel a választással milyen sokat tehetünk a fenntartható, környezettudatos táplálkozás és életmód érdekében. A látványos, kedvcsináló fotókkal illusztrált kiadványban több mint száz hazai szuperélelmiszer, és a belőlük készült izgalmas, ínycsiklandó és egészséges finomság receptje kapott helyet. S hogy az alapanyagok beszerzése se okozzon gondot, a hazai termőhelyekről, illetve az aktuálisan elérhető termények listájáról is tájékozódhatnak az olvasók. Tegyük változatossá, értékessé étkezésünket! Kötészet: kemény borító, cérnafűzött Terjedelem: 240 oldal Várható megjelenés: 2020. június 5. ISBN 978-615-5417-58-0  
5990 Ft 5090 Ft Kosárba teszem
Sale! Náray Tamás: Utolsó reggeli Párizsban – Kedvenc francia süteményreceptjeim
Náray Tamás: Utolsó reggeli Párizsban – Kedvenc francia süteményreceptjeim

Franciás könnyedség, elegancia és stílus

Náray Tamás, aki a divatszalonokban és a konyhában egyaránt otthonosan mozog, első szakácskönyvében megmutatja milyenek a hamisítatlan francia sütemények. De hogyan lehet az haute cuisine-t és az haute couture-t egy könyvben említeni? Franciás könnyedséggel. Míg a sikkes nyári almás pite, az elegáns csokoládékrémes királyi Charlotte vagy a stílusos gesztenye- és vaníliakrémes Bourbontorta receptjét olvasgatjuk, és az ínycsiklandó fotókban gyönyörködünk, a szerző, Az utolsó reggel Párizsban című kötetének részleteiből izgalmas ízelítőt kapunk abból is, milyen a világhírű francia divat világa. A közel 50 francia édességhez bónuszként jár három recept Náray Tamás magyar kedvencei közül is. Vigyázat: az édesség és az olvasás függőséget okoz!

Kötészet: kemény borító, cérnafűzött, ragasztókötött Terjedelem: 168 oldal Kiadási év: 2020

ISBN 978-615-5417-56-6

5990 Ft 5090 Ft Kosárba teszem
Sale! Iklódi Dóra: Cukormentes édességek
Iklódi Dóra: Cukormentes édességek
Hogyan álmodjuk újra úgy 53 népszerű desszert receptjét, hogy azokat az inzulinrezisztenciával és cukorbetegséggel küzdők is bátran fogyaszthassák? Iklódi Dóri, a Wander. Food. Wonder bloggere és a Cukormentes örömök című sikerkönyv szerzője ezúttal nem kevesebbre vállalkozott, mint arra, hogy a piskótáktól kezdve a pitéken, tortákon, édes és sós aprósüteményeken át a krémekig és lekvárokig olyan finomságokat mutasson be legújabb könyvében, amelyek amellett, hogy a hétköznapokon és az ünnepnapokon is szépen megállják a helyüket, kellő nosztalgiával a nagyi jól bevált receptjeit is megidézik. Teszi mindezt a cukormentesség és az egészségtudatosság jegyében úgy, hogy a könnyen elkészíthető változatok mellett a komolyabb sütési tapasztalatokat igénylő nyalánkságokkal is bármikor meglephetjük édesszájú családtagjainkat, barátainkat. Mindegy, hogy a lekváros buktára, a hólabdára vagy a lúdláb tortára szavazunk, a szerző figyelt arra, hogy a hozzávalók könnyen beszerezhetők legyenek, a receptek leírását pedig Dóri extra tippjei színesítik. Aki elbizonytalanodna az alapanyag-használatban vagy a szénhidrátszámolásban, annak dietetikus szakértő tanácsai segítenek eligazodni a sütés előtt. Kötészet: füles, kartonált, cérnafűzött Terjedelem: 152 oldal Megjelenés: 2020. március 18. ISBN szám: 978-615-5417-55-9 Kiadási év: 2020 Nyelv: magyar
4990 Ft 4290 Ft Tovább