15 éves a BOOOK Kiadó!

Kérdése van? Hívjon minket! +36 30 252 1299

Polgár Árpád: Egy polgár sorsa
Polgár Árpád: Egy polgár sorsa
5 990 Ft

Polgár Árpád: Egy polgár sorsa

Polgár Árpád: Egy polgár sorsa
Polgár Árpád: Egy polgár sorsa
Polgár Árpád: Egy polgár sorsa
A Polgársors című önéletrajzi regény bővített kiadása képekkel

A Polgársors második, bővített kiadásában Polgár Árpád újra elmeséli a történetét, egészen napjainkig.

Szerelmeken, házasságokon, gyerekeken és barátságokon keresztül bontakoznak elénk a békéscsabai színészi élet, majd később a budapesti vállalkozások fentjei és lentjei, egészen az amerikai áloméletig. Egy ka­landos, de olykor fájdalmas döntésekkel teli út Zalaszentgróttól Floridáig. Árpád életében fontos szerepet játszanak a sors által adott lehetőségek, ugyanakkor ő az amerikai self-made man megtestesítője, aki megragad­ta ezeket a lehetőségeket, küzdött értük, és élt velük. Majd eldob és borít mindent, mert rájön, hogy az igazi siker és boldogság titka nem a pénz­halmozásban rejlik.

A könyv egy a „jég hátán is megél” ember életén keresztül az elmúlt év­tizedek változásait mutatja meg, hogy hogyan hatottak azok egy ember sorsára. Hogy hogyan lavírozhat végig zsigerből valaki több rendszert, és találja meg benne mindig a fel- és kivezető utat. Hogy mi az emberi oldala annak, amit mások kívülről csak sikeresnek látnak, és sokszor irigyelnek. Hogy hogyan hajszolja, és találja meg egy polgár mindig az újabb moti­vációt még az akadályokban is. Hogy hogyan tud belevágni, sikerre vinni, vagy kiszállni egy az életet minden áron szerető és teljességében megél­ni akaró férfi. Hogy hogyan sikerül pont ennek az egynek kitörnie. Hogy mi a siker ára, és Árpád mennyit hajlandó ezért megfizetni és feláldozni.

Bátran mondhatjuk, hogy Polgár Árpád története több gazdasági és po­litikai korszak ironikus és önironikus lenyomata, amelyben a túlélésért sokszor meg kellett tanulni lavírozni. A csengőfrász, az ügyeskedések korától egészen napjaink influenszer-világáig. A nyitott végű életrajz a szerző útja a boldogulástól a boldogságig úgy, hogy mer őszinte és töké­letlen ember maradni.

Karácsonyi meglepetés: a könyv dedikálva is megrendelhető, amit a megjegyzés rovatban kell feltüntetni.
Rendelési határidő: 2023. december 14.
5 990 Ft
Adatok
Kötészet:
Keménytáblás
Megjelenés éve:
2022
Oldalszám:
456
Súly (g):
1384
Cikkszám
ISBN-978-615-6488-09-1