Ma mit főzől?

Kérdése van? Hívjon minket! +36 30 252 1299

Náray Tamás: A trilógia ízei - Zarah Winter kedvenc süteményreceptjei
Náray Tamás: A trilógia ízei - Zarah Winter kedvenc süteményreceptjei
6 990 Ft 
5 590 Ft
20

Náray Tamás: A trilógia ízei - Zarah Winter kedvenc süteményreceptjei

„Frau Schwenk, a szakácsnő robogott be az étkezőbe, és az asztalra tette a frissen sült kalácsokat. A forró barhesz illata azonnal betöltötte a szobát.”

Náray Tamás Zarah-trilógiája nemcsak nagy ívű családtörténet, izgalmas kémregény és utazás számos ország földjén, hanem csupa szín, illat és forma, sőt, még az ínycsiklandó sütemények ízét is a szánkban érezhetjük. A mesélő a szöveg megannyi rétegéből festi meg a hangulatot, és mutatja be a magával ragadó cselekmények környezetét.

A finomabbnál finomabb falatok készítője, Frau Schwenk, a Winter család hűséges szakácsnője kulcsfigura a főszereplő, Zarah és nővére, Edel életében, hiszen a megmenekülésüket köszönhetik neki. Az ő történetük a regény lapjain elevenedik meg. Ebben a kötetben pedig Frau Schwenk, Zarah és családja, valamint barátai által készített és szeretett ínycsiklandó sütemények egész sora jelenik meg Náray Tamás tolmácsolásában. A szereplők utazásai nyomán megízlelhetjük Németország, Olaszország, Anglia és Izrael legjellemzőbb édességeit. A közel félszáz receptet Kaszás Gergely gyönyörű fotói és László Ágnes egyedi, korhű tálalása keltik életre.
6 990 Ft 
5 590 Ft
Kedvezmény 20
Megtakarítás 1 400 Ft
Adatok
Kötészet:
Keménytáblás
Megjelenés éve:
2022
Oldalszám:
151
Súly (g):
856
Cikkszám
ISBN-978-615-5417-92-4