15 éves a BOOOK Kiadó!

Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/252-1299

 

          

Gáspár Bea: Bea konyhája
Gáspár Bea: Bea konyhája
4 990 Ft 
3 990 Ft
20

Gáspár Bea: Bea konyhája

Gáspár Bea: Bea konyhája
Gáspár Bea: Bea konyhája
Gáspár Bea: Bea konyhája
Gáspár Bea: Bea konyhája
Gáspár Beát nem kell bemutatni, hiszen sokan ismerik. Ő a Győzike-show felvágott nyelvű Bea asszonya, a Konyhafőnök VIP győztese, majd a Konyhafőnök zsűritagja, fantasztikus borvacsorák szervezője, lebonyolítója. Ebből a szakácskönyvből azonban egy másik Gáspár Bea portréja rajzolódik ki: a receptekhez írt apró történeteken keresztül beleshetünk a kulisszák mögé, ahol egyszerre vibráló egyéniség, aggódó anya és gondos feleség.
A könyv receptjei a Gáspár család kipróbált ételei, melyeket a szerző gyűjtött össze vendéglők szakácsaitól, barátoktól, a Konyhafőnök séfjétől, nénéktől az utcában, rokonoktól, barátoktól, a cigány vajda feleségétől, szóval mindenhonnan, ahol valami érdekeset látott, hallott. A könyvben található ételleírások négy nagy fejezetbe illeszkednek, a szerző életútját követve a gyerekkorától napjainkig. A tejbegríztől a New Yorkban kóstolt cheesecake-ig, a bodaktól a konfitált kacsacombig számtalan étel bizonyítja, hogy Bea konyhájában remekül összeférnek a hallott, tanult receptek a saját megszokott fogásaival, miközben egy pillanatra sem tagadja meg a hagyományait. Így lesznek a könyv nyomán készített ételek izgalmasak, sokszínűek és különlegesek.
A pompás fogások tökéletes elkészítéséhez nem elég azonban a receptúra pontos követése, a titok máshol van. Bea szavaival: ha valamit szeretettel készítünk, az sokkal finomabb!

Karácsonyi meglepetés: a könyv dedikálva is megrendelhető, amit a megjegyzés rovatban kell feltüntetni.
Rendelési határidő: 2023. december 14.
4 990 Ft 
3 990 Ft
Kedvezmény 20
Megtakarítás 1 000 Ft
A vásárlás után járó pontok: 200 Ft
Adatok
Kötészet:
Keménytáblás
Megjelenés éve:
2019
Oldalszám:
162
Súly (g):
788
Cikkszám
ISBN-978-615-5417-54-2
Tömeg
788 kg/db