Ez egy kézikönyv jól működő konyhához, lusta hétköznapokhoz
és ráérős vendégségekhez, az éjfélkor kinyitott hűtőhöz,
tisztességesen lenyalt fakanalakhoz, értelmes bevásárlásokhoz,
és úgy az élethez magához.
„Rég láttam itthon ilyen – mind tartalmában, mind külsejében – üdítően friss,
vibráló szakácskönyvet. Mintha nem is Magyarországon lennénk!
Nagyon mai, világszínvonalú, okos, pont, mint Rozina.
Az összes kiegészítőt azonnal el akarom készíteni belőle!”
Mautner Zsófia
gasztroblogger, szakíró
„Hogy fejlődik a gasztronómia itthon, az kétségtelen.
Azért, hogy az otthoni étkezési kultúra is lépést tudjon vele tartani,
szükség van olyan könyvekre, amikben az éttermi trükkök és praktikák
az otthoni környezetben is gazdaságosak és jól működnek.
Hát ezért van szükséged Rozina könyvére!
Sárközi Ákos
séf
A kötetben Rozina több, mint 130 receptet oszt meg az Olvasóval.
tervezett megjelenés: 2022. október 24.
terjedelem: 284 oldal