Wossala Rozina: Konyhakönyv

Ez egy kézikönyv jól működő konyhához, lusta hétköznapokhoz

és ráérős vendégségekhez, az éjfélkor kinyitott hűtőhöz,

tisztességesen lenyalt fakanalakhoz, értelmes bevásárlásokhoz,

és úgy az élethez magához.

 

„Rég láttam itthon ilyen – mind tartalmában, mind külsejében – üdítően friss,

vibráló szakácskönyvet. Mintha nem is Magyarországon lennénk!

Nagyon mai, világszínvonalú, okos, pont, mint Rozina.

Az összes kiegészítőt azonnal el akarom készíteni belőle!”

Mautner Zsófia

gasztroblogger, szakíró

 

„Hogy fejlődik a gasztronómia itthon, az kétségtelen.

Azért, hogy az otthoni étkezési kultúra is lépést tudjon vele tartani,

szükség van olyan könyvekre, amikben az éttermi trükkök és praktikák

az otthoni környezetben is gazdaságosak és jól működnek.

Hát ezért van szükséged Rozina könyvére!

Sárközi Ákos

séf

 

A kötetben Rozina több, mint 130 receptet oszt meg az Olvasóval.

 

tervezett megjelenés: 2022. október 24.

terjedelem: 284 oldal

 

7490 Ft
5615 Ft
Kedvezmény: 25%
Raktáron
Szállítás: 2-3 munkanap
Kosárba
-
1 db
+
ISBN-978-615-6488-03-9

Kapcsolodó termékek

Kocsis Lilla, Nagy Zoltán: Keverd, rázd, öntsd! - Klasszikus koktélok mindenkinek

6990 Ft
4890 Ft

Náray Tamás: Viva Espana – Kedvenc spanyol süteményreceptjeim

6990 Ft
5590 Ft

Bernáth József: Magyar bisztrókonyha

5990 Ft
4190 Ft