Tamás Bereznay: Hungarian Dessert Book

 

Íme egy autentikus, angol nyelvű szakácskönyv, ami a világ gasztro-rajongói közt egyre népszerűbb magyar konyha izgalmas területére, a desszertekre összpontosít. A 176 oldalas Hungarian Dessert Book akárcsak a benne bemutatott sütemények igazi ínyencség, hiszen 75 illusztrált receptjének mintegy 20 százaléka a magyar konyhára jellemző meleg desszert lesz. Bereznay Tamás arra is ügyelt, hogy olyan alapanyagokkal dolgozzon, amelyek ugyan kifejezetten a magyar gasztronómia különlegességei, mégis könnyen beszerezhetők egész Európában. Akit tehát érdekel, milyen ínyencségeket készít egy magyar háziasszony mákból, dióból vagy túróból, az rengeteg kellemes meglepetésre számíthat a Hungarian Dessert Book lapozgatása közben. Bereznay Tamás könyvének népszerűségét jól mutatja, hogy eddig két kiadásban jelent meg a magyar piacon, ahol elnyerte a Gourmand World Cookbook Award Best Chef Book in Hungary 2016 díját.

 

ISBN: 978-615-5417-17-7
Kiadási év: 2016
Kötés típusa: Keménytáblás
Terjedelem (oldal): 160
Méret (mm): 190×245
Tömeg (g): 680
Nyelv: angol

6990 Ft
5940 Ft
Kedvezmény: 15%
Nincs raktáron
ISBN: 978-615-5417-17-7

Kapcsolodó termékek

Bence Csalár: Behind the scenes

9990 Ft
4990 Ft

Anita Fábián, Péter Pritz: Gastrock

5990 Ft
1190 Ft