Tamás Bereznay: Hungarian Cookbook

Elismerjük, hogy Bereznay Tamás elfogult, hiszen mi mást mondhatna egy magyar mesterszakács a magyar konyháról, mint hogy az izgalmas, sokoldalú és finom? Szerencsére ő nemcsak mondja ezt, hanem be is bizonyítja könyvében, ami avatott módon reprezentálja a magyar konyha klasszikus fogásait. A Hungarian Cookbook azért is különleges, mert ételsora felöleli a tipikus magyar gasztronómiát, vagyis az olvasó ugyanúgy megismerheti az egyszerű népi ételeket, mint a népszerű helyi streetfoodot (például a lángost) vagy éppen azokat a fogásokat, amelyek nap mint nap ott illatoznak a magyar családok asztalain.

ISBN: 978-963-8938-23-7
Kiadási év: 2012
Kötés típusa: keménytáblás
Terjedelem (oldal): 224
Méret (mm): 190×255
Tömeg (g): 810
Nyelv: angol

5990 Ft
4790 Ft
Kedvezmény: 20%
Raktáron
Szállítás: 2-3 munkanap
Kosárba
-
1 db
+
ISBN: 978-963-89382-3-7

Kapcsolodó termékek

The Mangalitsa Pig - Royalty is Coming To America

5990 Ft
4790 Ft

Anita Fábián, Péter Pritz: Gastrock

5990 Ft
4790 Ft

Bence Csalár: Behind the scenes

9990 Ft
8490 Ft

Viktor Segal, Joe Vida: Sizzling amid rustling leaves

7980 Ft
6785 Ft