Soltész Erzsébet, Gajda Zoltán: A rost jó!

Az élelmi rost jó! Hogy miért? Választ kapunk rá ebben a hiánypótló könyvben. Bizonyított, hogy az élelmi rostokban gazdag étrend segíthet az egészségmegőrzésben és számos betegség megelőzésében, mégis kevesen tudják, hogyan valósítható meg a mindennapokban.
A téma iránt elkötelezett dietetikus szerzők, Soltész Erzsébet és Gajda Zoltán a rostban gazdag táplálkozás témáját szakmai alapossággal, mégis olvasmányosan járják körül.

Céljuk, hogy elindítsák egy új fogalommal jelölt irányzat, a rosttudatos táplálkozás trendjét.
Ehhez minden segítséget megadnak: gyakorlati tanácsokat az élelmirost-források kiválasztásához, útmutatót a termékjelölések értelmezéséhez, tippeket az otthoni sütés-főzéshez.
Sokszor fellapozható hasznos kézikönyv és receptgyűjtemény ez a tudatosan táplálkozó, saját és családja étrendjére odafigyelő Olvasó számára. A 60 színes rostdús recept között találhatók újszerű fogások és hagyományos ételek is az elkészítést segítő praktikákkal.
Az élelmi rostok élettani hatásai mellett foglalkoznak a táplálkozás és a mikrobiom kapcsolatával, a bélflóra egyensúlyának jelentőségével. A hivatalos ajánlások, a témára vonatkozó szabályozás és az új kutatási területek bemutatásával a szakemberek számára is hasznos olvasmány.

Megjelent: 2020. szeptember 17.
Terjedelem: 288 oldal
Kötészet: kemény táblás, ragasztókötött

ISBN 978-615-5417-60-3

6490 Ft
5515 Ft
Kedvezmény: 15%
Raktáron
Szállítás: 2-3 munkanap
Kosárba
-
1 db
+
ISBN: 978-615-5417-60-3

Kapcsolodó termékek

Szabó Adrienn: Magyar superfood

5990 Ft
5090 Ft

Dr. Andrási Nóra: Mindenmentes

4990 Ft
3990 Ft

Iklódi Dóra: Cukormentes örömök

5490 Ft
4390 Ft

Ambrus Krisztina: Viszlát, laktóz!

3990 Ft
1995 Ft