Rúzsa Magdi, Vida József: Zümmögés a konyhában

 

Évezredek óta a méhek csodálatos ajándéka a méz.

Sokan önmagában vagy teát ízesítve fogyasztják, ám csak kevesen tudják, hogy a folyékony arany főszereplője lehet a főzésnek-sütésnek is, hiszen például remekül karamellizálódik, sűríti, selymessé varázsolja a mártásokat. Összetett ízvilága miatt a salátáknak, előételeknek alappillére de még nagyon sok ételnek ad egyedi, sajátos karaktert, textúrát.

Boros-mézes sütőtökkrémleves; káposztasalátával kínált és roppanós bundában sült mézes-ragacsos csirkefalatok; cappuccinohabbal tálalt diós-mézes rétestorta ─ ízelítőül néhány, a könyvben szereplő 49 recept közül, amellyel a mézért és a konyhaművészetért egyaránt rajongó Rúzsa Magdi énekesnő, valamint Vida József bankár bebizonyítja, hogy izgalmas mézes menüsor állítható össze rövid idő alatt.

Ez a könyv azonban nem csak a konyhaművészetre koncentrál. Bemutatja azt is, milyen út vezet a virágszirmokon gyűjtögető méhtől a folyékony arany elkészültéig és megtudhatjuk belőle, mit is jelent az, amikor egy méhész azt mondja: elkezdeni lehet, de abbahagyni nem.

Édesítse meg Ön is a mindennapjait és ne csak a teáját ízesítse mézzel, hanem az ételeit is!

Megjelent: november 30.

Terjedelem: 208 oldal
Kötészet: keménytábla, cérnafűzött

ISBN 978-615-5417-67-2

5990 Ft
4790 Ft
Kedvezmény: 20%
Raktáron
Szállítás: 2-3 munkanap
Kosárba
-
1 db
+
ISBN: 978-615-5417-67-2

Kapcsolodó termékek

Gáspár Bea: Bea konyhája 2

4990 Ft
4240 Ft

Náray Tamás: Utolsó reggeli Párizsban

5990 Ft
5090 Ft

A mangalica

5490 Ft
1480 Ft

Segal Viktor, Vida József: Sercegés és erdőzúgás

6980 Ft
5585 Ft