Polgár Árpád: Egy polgár sorsa

A Polgársors című önéletrajzi regény bővített kiadása képekkel

 

A Polgársors második, bővített kiadásában Polgár Árpád újra elmeséli a történetét, egészen napjainkig.

Szerelmeken, házasságokon, gyerekeken és barátságokon keresztül bontakoznak elénk a békéscsabai színészi élet, majd később a budapesti vállalkozások fentjei és lentjei, egészen az amerikai áloméletig. Egy ka­landos, de olykor fájdalmas döntésekkel teli út Zalaszentgróttól Floridáig. Árpád életében fontos szerepet játszanak a sors által adott lehetőségek, ugyanakkor ő az amerikai self-made man megtestesítője, aki megragad­ta ezeket a lehetőségeket, küzdött értük, és élt velük. Majd eldob és borít mindent, mert rájön, hogy az igazi siker és boldogság titka nem a pénz­halmozásban rejlik.

A könyv egy a „jég hátán is megél” ember életén keresztül az elmúlt év­tizedek változásait mutatja meg, hogy hogyan hatottak azok egy ember sorsára. Hogy hogyan lavírozhat végig zsigerből valaki több rendszert, és találja meg benne mindig a fel- és kivezető utat. Hogy mi az emberi oldala annak, amit mások kívülről csak sikeresnek látnak, és sokszor irigyelnek. Hogy hogyan hajszolja, és találja meg egy polgár mindig az újabb moti­vációt még az akadályokban is. Hogy hogyan tud belevágni, sikerre vinni, vagy kiszállni egy az életet minden áron szerető és teljességében megél­ni akaró férfi. Hogy hogyan sikerül pont ennek az egynek kitörnie. Hogy mi a siker ára, és Árpád mennyit hajlandó ezért megfizetni és feláldozni.

Bátran mondhatjuk, hogy Polgár Árpád története több gazdasági és po­litikai korszak ironikus és önironikus lenyomata, amelyben a túlélésért sokszor meg kellett tanulni lavírozni. A csengőfrász, az ügyeskedések korától egészen napjaink influenszer-világáig. A nyitott végű életrajz a szerző útja a boldogulástól a boldogságig úgy, hogy mer őszinte és töké­letlen ember maradni.

 

Terjedelem: 456 oldal

Tervezett megjelenés: 2022. november 9.

5990 Ft
4790 Ft
Kedvezmény: 20%
Raktáron
Szállítás: 2-3 munkanap
Kosárba
-
1 db
+
ISBN 978-615-6488-09-1

Kapcsolodó termékek

Ambrus Éva: Anya kérek még!

3990 Ft
3190 Ft

Gáspár Bea: Bea konyhája 2

4990 Ft
4190 Ft

Beh Mariann: A kert konyhája

5990 Ft
5090 Ft

Vida József: A magyar négyes fogat - Ostorhegyes, Rudas, Nyerges, Gyeplős

14990 Ft
11990 Ft