Náray Tamás: Viva Espana – Kedvenc spanyol süteményreceptjeim

 

Mit ér a lagúnakék tenger, a homokos part és a napfény Tojáshabos cit­romtorta nélkül? Így kezdődik Náray Tamás kalandja a spanyol sütemé­nyek világában. Kitartó keresése elnyeri méltó jutalmát, nemcsak azt a bizonyos tojáshabos citromtortát találja meg, hanem ennek a könyvnek a kedvéért még a r eceptjét is sikerül megszereznie.

Náray Tamás első szakácskönyvéből – Utolsó reggeli Párizsban – a fran­cia süteményeket ismerhettük meg, ezúttal pedig a szerző kalauzolásá­val Spanyolország nevezetes tartományait járjuk be a spanyol cukrászat szemszögéből. Megismerjük az ínycsiklandó sütemények nagyszerűsé­gének titkát, ami az egyszerűségükben és könnyedségükben rejlik. A napsütötte mediterrán vidék bőségesen ontja gyümölcseit, amiből vál­tozatos, fantáziadús torták, pohárkrémek, desszertek készülnek, a Mál­nás sajtszuflétól a Narancsos kuglófon és a Sárgadinnyés pitén keresz­tül elérhetünk a Sierra Nevada csúcsaiig.

Ebben a kötetben közel 60 mesés, étvágygerjesztő fotókkal illusztrált tökéletes receptet kapunk, ráadásul a szerző azokra is gondolt, akik nem ehetnek meg mindent…

 

Várható megjelenés: 2021. május 31.

0 Ft
5940 Ft
Kedvezmény:
Előrendelhető
Kosárba
-
1 db
+
ISBN: 978-615-5417-68-9

Kapcsolodó termékek

Náray Tamás: Utolsó reggeli Párizsban – Kedvenc francia süteményreceptjeim

0 Ft
5090 Ft

Bernáth József: Édes emlékek anyukámtól

0 Ft
4390 Ft

Beh Mariann: Levendula

0 Ft
5940 Ft

Cserháti Tamara: Yalla! Tarts velem! - Kalandozások az izraeli konyhában

0 Ft
5940 Ft