Náray Tamás: Viva Espana – Kedvenc spanyol süteményreceptjeim

 

Mit ér a lagúnakék tenger, a homokos part és a napfény Tojáshabos cit­romtorta nélkül? Így kezdődik Náray Tamás kalandja a spanyol sütemé­nyek világában. Kitartó keresése elnyeri méltó jutalmát, nemcsak azt a bizonyos tojáshabos citromtortát találja meg, hanem ennek a könyvnek a kedvéért még a r eceptjét is sikerül megszereznie.

Náray Tamás első szakácskönyvéből – Utolsó reggeli Párizsban – a fran­cia süteményeket ismerhettük meg, ezúttal pedig a szerző kalauzolásá­val Spanyolország nevezetes tartományait járjuk be a spanyol cukrászat szemszögéből. Megismerjük az ínycsiklandó sütemények nagyszerűsé­gének titkát, ami az egyszerűségükben és könnyedségükben rejlik. A napsütötte mediterrán vidék bőségesen ontja gyümölcseit, amiből vál­tozatos, fantáziadús torták, pohárkrémek, desszertek készülnek, a Mál­nás sajtszuflétól a Narancsos kuglófon és a Sárgadinnyés pitén keresz­tül elérhetünk a Sierra Nevada csúcsaiig.

Ebben a kötetben közel 60 mesés, étvágygerjesztő fotókkal illusztrált tökéletes receptet kapunk, ráadásul a szerző azokra is gondolt, akik nem ehetnek meg mindent…

 

Várható megjelenés: 2021. május 31.

6990 Ft
5590 Ft
Kedvezmény: 20%
Raktáron
Szállítás: 2-3 munkanap
Kosárba
-
1 db
+
ISBN: 978-615-5417-68-9

Kapcsolodó termékek

Bernáth József: Édes emlékek anyukámtól - SZÉPSÉGHIBÁS

5490 Ft
3790 Ft

Fábián Anita, Pritz Péter: Gastrock

5990 Ft
990 Ft

Gáspár Bea: Bea konyhája 2

4990 Ft
4190 Ft

Gelb Tatjána: Színes konyha

4990 Ft
1490 Ft