Náray Tamás: Utolsó reggeli Párizsban

Franciás könnyedség, elegancia és stílus

Náray Tamás, aki a divatszalonokban és a konyhában egyaránt otthonosan mozog, első szakácskönyvében megmutatja milyenek a hamisítatlan francia sütemények. De hogyan lehet az haute cuisine-t és az haute couture-t egy könyvben említeni? Franciás könnyedséggel. Míg a sikkes nyári almás pite, az elegáns csokoládékrémes királyi Charlotte vagy a stílusos gesztenye- és vaníliakrémes Bourbontorta receptjét olvasgatjuk, és az ínycsiklandó fotókban gyönyörködünk, a szerző, Az utolsó reggel Párizsban című kötetének részleteiből izgalmas ízelítőt kapunk abból is, milyen a világhírű francia divat világa. A közel 50 francia édességhez bónuszként jár három recept Náray Tamás magyar kedvencei közül is. Vigyázat: az édesség és az olvasás függőséget okoz!

Kötészet: kemény borító, cérnafűzött, ragasztókötött
Terjedelem: 168 oldal
Kiadási év: 2020

ISBN 978-615-5417-56-6

 

5990 Ft
5090 Ft
Kedvezmény: 15%
Raktáron
Szállítás: 2-3 munkanap
Kosárba
-
1 db
+
ISBN: 978-615-5417-56-6

Kapcsolodó termékek

A mangalica

5490 Ft
4390 Ft

Raj Ráchel: Életem a konyhában

5990 Ft
5090 Ft

Segal Viktor, Vida József: Sercegés és erdőzúgás

6980 Ft
5935 Ft

Aczél Miksa: American bar

5490 Ft
2745 Ft