Márk Szonja: Főzz be és süss!

Nem kell ahhoz nagymamának lenned, hogy lekvárt tegyél el télire. Nem kell hozzá több tonna termés, több hét sza­badság és kémiai Nobel-díj sem. Ha sze­reztél szép, friss gyümölcsöt, indulhat a móka, készülhetnek a lekvárok, hogy aztán amikor vége a nyárnak, legyen mi­vel feldobni a süteményeidet, függőségbe taszítani a családod és a barátaidat. Márk Szonja, az Édesem cukrásza – a BOOOK Kiadó gondozásában tavaly meg­jelent népszerű Édesem süteményei szer­zője – legújabb könyvében bebizonyítja ne­ked, hogy a lekvárt nemcsak kenyérre kenheted, hanem izgalmas tortákat, pitéket, kekszeket is süthetsz vele, gyorsan, egyszerűen és változatosan. A kötetben 10 különböző gyümölcsből készült lekvár- és ezekhez kapcso­lódó 30 süteményrecept várja, hogy előbb befőzd, aztán megsüsd őket!

3990 Ft
990 Ft
Kedvezmény: 75%
Raktáron
Szállítás: 2-3 munkanap
Kosárba
-
1 db
+
ISBN: 978-615-5417-30-6

Kapcsolodó termékek

Bernáth József: Édes emlékek anyukámtól

5490 Ft
4390 Ft

Bernáth József: Magyar bisztrókonyha

5990 Ft
5090 Ft

Andrejszky Zoltán: Halimádók konyhája

5990 Ft
5090 Ft

Márk Szonja: Édesem-sorozat

9990 Ft
7990 Ft