Márk Szonja: Főzz be és süss!

 

Nem kell ahhoz nagymamának lenned, hogy lekvárt tegyél el télire. Nem kell hozzá több tonna termés, több hét sza­badság és kémiai Nobel-díj sem. Ha sze­reztél szép, friss gyümölcsöt, indulhat a móka, készülhetnek a lekvárok, hogy aztán amikor vége a nyárnak, legyen mi­vel feldobni a süteményeidet, függőségbe taszítani a családod és a barátaidat. Márk Szonja, az Édesem cukrásza – a BOOOK Kiadó gondozásában tavaly meg­jelent népszerű Édesem süteményei szer­zője – legújabb könyvében bebizonyítja ne­ked, hogy a lekvárt nemcsak kenyérre kenheted, hanem izgalmas tortákat, pitéket, kekszeket is süthetsz vele, gyorsan, egyszerűen és változatosan. A kötetben 10 különböző gyümölcsből készült lekvár- és ezekhez kapcso­lódó 30 süteményrecept várja, hogy előbb befőzd, aztán megsüsd őket!

3990 Ft
990 Ft
Kedvezmény: 75%
Nincs raktáron
ISBN: 978-615-5417-30-6

Kapcsolodó termékek

Gáspár Bea: Bea konyhája

4990 Ft
3690 Ft

Kocsis Lilla, Nagy Zoltán: Keverd, rázd, öntsd! - Klasszikus koktélok mindenkinek

6990 Ft
4890 Ft

Vida József: Főzni menő - #kisszakácsbiblia

5990 Ft
3590 Ft

Cserháti Tamara: Yalla! Tarts velem! - Kalandozások az izraeli konyhában

6990 Ft
4190 Ft