Kocsis Lilla, Nagy Zoltán: Ultimate Guide to Gin, Gin&Tonik és egyéb koktélok

A ginfogyasztás a reneszánszát éli, és aki szeretne elmélyülni a méltán népszerű ital történetében, mi több, egy-két igazán inspiráló gines receptet is ellesne, az ne keresgéljen tovább. A Keverd, Rázd, Öntsd! című nagy sikerű koktélkönyv alkotói és a pesti ikonikus Boutiq’Bar megalapítói, Kocsis Lilla és Nagy Zoltán nem kevesebbre vállalkoztak, mint arra, hogy ebben a hiánypótló munkájukban a ginek izgalmas világába kalauzolják az ínyenc olvasót.

 

A könyv nemcsak az avatott ginrajongóknak, szakmabelieknek, bártendereknek igazi csemege, de azoknak is, akik még csak most ismerkednek a ginekkel. A szerzők stílusosan és alapos szakértelemmel kalauzolnak végig a gin izgalmas és fordulatokban gazdag kultúrtörténetén, a ginek típusain. Beavatnak a ginbotanika részleteibe a borókától az angyalgyökéren keresztül a kassziáig, részletesen ismertetik a gin gyártástechnológiáját, a legnevesebb ginmárkákat, és azok kreatív készítőit is.

 

A szerzőpáros olyan kulisszatitkokat is elárul, mint például, mire érdemes figyelni a gin kóstolásakor, milyen technikával keverhetjük a legfinomabb ginalapú koktélokat, mi a titka a tökéletes gin-tonik párosításnak, vagy melyik pohár és jégtípus dukál a kortyolgatáshoz. Sőt! Az exkluzív díszítési fogásokat is megtanulhatjuk.

 

A professzionális ginalapú koktélok, gin-tonikok, otthon készíthető ginváltozatok bemutatása mellett azok sem fognak csalódni, akik a kulturált és mértéktartó alkoholfogyasztás szellemében olykor egy üdítő, alkoholmentes gin-tonik párosításra vágynak.

 

 

9990 Ft
8490 Ft
Kedvezmény: 15%
Előrendelhető
Kosárba
-
1 db
+
ISBN: 978-615-01-6528-8

Kapcsolodó termékek

Márk Szonja: Édes ajándékok

3990 Ft
2490 Ft

Cserháti Tamara: Yalla! Tarts velem! - Kalandozások az izraeli konyhában

6990 Ft
5890 Ft

Beh Mariann: A kert konyhája

5990 Ft
5090 Ft

Raj Ráchel: Életem a konyhában

5990 Ft
4195 Ft