Hadarik Rita: Glutén nélkül

 

A BOOOK Kiadó egészségtudatos sorozata új könyvvel bővül, ami ezúttal a gluténmentes étrendet és életmódot helyezi a középpontba. Szerzője, Hadarik Rita – a Rita konyhája bloggere, valamint gluténmentes lisztek fejlesztője – a gluténmentes konyha alapjait mutatja be izgalmas, színes formában. A Glutén nélkül című könyvünk számos, eddig már jó ideje bevált és sikerrel kipróbált recept mellett sok új finomságot vonultat fel úgy, hogy közben az olvasó megismerkedhet az egészségtudatos táplálkozás alapjaival is.
A 80, különböző ételtípusra bontott recept nemcsak a gluténérzékenyek számára jelenthet új alternatívát a mindennapi étkezések megtervezésében, hanem azoknak is, akik kiegyensúlyozott, tudatosabb táplálkozásra törekednek. Bár a könyv elsődleges üzenete a gluténmentes étkezés harmonikus megtervezése, a receptekben külön jelezzük az egyéb allergéneket, mentességeket, valamint a tápérték-számításokat is.
A könyv további különlegessége, hogy a gluténérzékenység és a diéta lelki hátterét is feltárja, ami reményeink szerint segít elfogadni és elfogadtatni az ezzel járó nehéz élethelyzeteket, lelkiállapotokat.

ISBN: 978-615-5417-28-3
Kiadási év: 2016
Kötés típusa: Keménytábla
Terjedelem (oldal): 192
Méret (mm): 195×250
Tömeg (g):720
Nyelv: magyar

4990 Ft
2495 Ft
Kedvezmény: 50%
Raktáron
Szállítás: 2-3 munkanap
Kosárba
-
1 db
+
ISBN: 978-615-5417-28-3

Kapcsolodó termékek

Janits-Szabó Virág: Buddha tálak

5490 Ft
4390 Ft

Bezselics Ildikó: Magok a konyhában

5490 Ft
1920 Ft

Kiss Dóri: Glutén- és laktózmentes alapszakácskönyv

5490 Ft
4390 Ft

Aradvári-Szabolcs Mariann, Dr. Mák Erzsébet, Végvári Viktória: Menopauza

5990 Ft
5090 Ft