Gáspár Bea: Bea konyhája 3

Gáspár Bea újabb receptválogatásából egy nagycsalád mindennapjai sejlenek

fel: van benne ételleírás és sztori dőzsöléshez, vendéglátásra és hétköznapokra,

múltidéző és frissen tanult fogások, persze mindez a konyhából szemlélve,

megélve és leírva.

Az első nagy fejezetben hagyományos ételek Bea módra megcsavart receptjeit

találjuk, például a lekvárral bolondított mákos tésztát, a töltött aranygaluskát,

vagy a klasszikus menzás fogások megújított változatait, mint a rántott

párizsit krémes krumplifőzelékkel, vagy a krumplis lasagnét.

A könyv második részében modern ételek receptjei sorakoznak. A mai konyhatechnológia

sztárja, a konfitálás vagy a csirketerrine mellett remekül megférnek

a háziasszonyokat segítő tippek is. Bea receptjeinek olvasása és elkészítése

mindenkit rádöbbent, hogy az olyan különleges alapanyagok is, mint

a kapribogyó, a batáta vagy a ricotta, néhány ügyes trükkel megszelídíthetők,

és a család kedvenceivé tehetők. A receptek bevezetőiben gasztrotörténeti

csemegékkel is szolgál a szerző, sőt megcsillantja humorát is, amint a hizlaló

sportszeletről vagy a repülő madártejről ír.

A kötetben kezdő és haladó konyhatündérek egyaránt találnak fakanalukra valót.

5990 Ft
3390 Ft
Kedvezmény: 43%
Raktáron
Szállítás: 2-3 munkanap
Kosárba
-
1 db
+
ISBN-978-615-5417-81-8

Kapcsolodó termékek

Kocsis Lilla, Nagy Zoltán: Keverd, rázd, öntsd! - Klasszikus koktélok mindenkinek

6990 Ft
4890 Ft

Déri Szilvia: Kovászkaland

5490 Ft
4590 Ft

Náray Tamás: Utolsó reggeli Párizsban – Kedvenc francia süteményreceptjeim

5990 Ft
4790 Ft

Márk Szonja: Édes ajándékok

3990 Ft
2490 Ft