Dr. Andrási Nóra: Mindenmentes 2.

 

A 2016-ban kiadott, első Mindenmentes kötet hazai olvasói sikere után – melyet 2017-ben egy rangos nemzetközi versenyen, a Gourmand World Cookbook Awards-on a vegán és a diétás könyvek kategóriájában elért két harmadik helyezés koronázott meg – a második kötet is azt szeretné bemutatni, hogy a „mindenmentes” korántsem az ízek, a zamatok hiányát, hanem a teljes értékű, egészséges és tápláló alapanyagokból készült ételeket jelenti a mindennapokban.

Szerzője, az eredetileg gyógyszerész és kutató dr. Andrási Nóra, a Nóri mindenmentes konyhája blog írója újabb 70 receptet gyűjtött össze, amelyek beilleszthetők cukor-, glutén-, tejtermék- és tojásmentes, valamint a 160 gramm szénhidrátos diétába. A receptek a házilag készült pékáruk és vegán tejtermékek mellett könnyen elkészíthető útravalókat, hétköznapi és hétvégére való főételeket, illetve desszerteket sorakoztatnak fel.

Az egymást kiegészítő, személyes példán alapuló Mindenmentes szakácskönyvek nemcsak azoknak segítenek, akiknek száműzniük kell az étrendjükből bizonyos alapanyagokat, élelmiszer-összetevőket, ám örömmel, kockázatok nélkül szeretnének alkotni a konyhában. A receptek olyan olvasóknak is inspirációként szolgálnak, akiket szerencsés módon nem érint a táplálékallergia vagy az inzulinrezisztencia-étrend, de szeretnének egészségesebben, tudatosabban táplálkozni.

ISBN:978-615-5417-31-3
Kiadási év: 2017
Kötés típusa:Keménytáblás
Terjedelem (oldal): 160
Méret (mm): 195×250
Tömeg (g):690
Nyelv: magyar

4990 Ft
3990 Ft
Kedvezmény: 20%
Nincs raktáron
ISBN: 978-615-5417-31-3

Kapcsolodó termékek

Bede Anna: Vegabudapest

5490 Ft
990 Ft

Janits-Szabó Virág: Buddha-tálak

5490 Ft
4390 Ft

Aczél Miksa: American bar

5490 Ft
1990 Ft

Kiss Dóri: Glutén- és laktózmentes alapszakácskönyv

5490 Ft
4590 Ft