Déri Szilvia: Kovászkaland

 

Kenyerek, sós és édes sütemények természetesen

Miért kaland kovásszal sütni? Mert a kovászt etetni, figyelni és szeretni kell. Déri Szilvia, a Házisáfrány blog szerzője nemcsak azt árulja el, miért egészségesebb a kovászolt kenyér a bolti változatnál, de megosztja az olvasókkal kedvenc receptjeit is, az aszalt fügés vagy a japán tejes kenyértől kezdve a kiflin és a bagelen át a kovásszal készült gofriig. E gyűjtemény 31 igazán menő kovászos recepttel vár. Vágj bele a kovászkalandba, hogy a saját kenyeredbe is belevághass!

Déri Szilvia igazi pék! Rajong a kovászáért, mintha egy kis ufót nevelne otthon. Érdemes tőle mindent ellesni, mert még nagyon sok lelkes kenyérsütőre van szükség, hogy egyre több ember egyen jó kenyeret.” Tilla, a Kenyérlelke Fesztivál szervezője

ISBN szám: 978-615-5417-50-4
Kiadási év: 2019
Kötés típusa: Keménytáblás
Terjedelem (oldal): 188
Nyelv: magyar

 

5490 Ft
4590 Ft
Kedvezmény: 16%
Nincs raktáron
ISBN: 978-615-5417-50-4

Kapcsolodó termékek

Gelb Tatjána: Színes konyha

4990 Ft
990 Ft

Viktor Segal, Joe Vida: Wildbret und Waldbeet

7980 Ft
5590 Ft

Gáspár Bea: Bea konyhája

4990 Ft
3690 Ft