Déri Szilvia: Kovászkaland

Kenyerek, sós és édes sütemények természetesen

Miért kaland kovásszal sütni? Mert a kovászt etetni, figyelni és szeretni kell. Déri Szilvia, a Házisáfrány blog szerzője nemcsak azt árulja el, miért egészségesebb a kovászolt kenyér a bolti változatnál, de megosztja az olvasókkal kedvenc receptjeit is, az aszalt fügés vagy a japán tejes kenyértől kezdve a kiflin és a bagelen át a kovásszal készült gofriig. E gyűjtemény 31 igazán menő kovászos recepttel vár. Vágj bele a kovászkalandba, hogy a saját kenyeredbe is belevághass!

Déri Szilvia igazi pék! Rajong a kovászáért, mintha egy kis ufót nevelne otthon. Érdemes tőle mindent ellesni, mert még nagyon sok lelkes kenyérsütőre van szükség, hogy egyre több ember egyen jó kenyeret.” Tilla, a Kenyérlelke Fesztivál szervezője

ISBN szám: 978-615-5417-50-4
Kiadási év: 2019
Kötés típusa: Keménytáblás
Terjedelem (oldal): 188
Nyelv: magyar

 

0 Ft
4390 Ft
Kedvezmény:
Nincs raktáron
ISBN: 978-615-5417-50-4

Kapcsolodó termékek

Cserháti Tamara: Yalla! Tarts velem! - Kalandozások az izraeli konyhában

0 Ft
5940 Ft

Gáspár Bea: Bea konyhája

0 Ft
3990 Ft

Raj Ráchel: Életem a konyhában

0 Ft
5090 Ft

Vári Dávid: Terítéken

6390 Ft
6390 Ft