Déri Szilvia: Kovászkaland

Déri Szilvia

Kenyerek, sós és édes sütemények természetesen

Miért kaland kovásszal sütni? Mert a kovászt etetni, figyelni és szeretni kell. Déri Szilvia, a Házisáfrány blog szerzője nemcsak azt árulja el, miért egészségesebb a kovászolt kenyér a bolti változatnál, de megosztja az olvasókkal kedvenc receptjeit is, az aszalt fügés vagy a japán tejes kenyértől kezdve a kiflin és a bagelen át a kovásszal készült gofriig. E gyűjtemény 31 igazán menő kovászos recepttel vár. Vágj bele a kovászkalandba, hogy a saját kenyeredbe is belevághass!

Déri Szilvia igazi pék! Rajong a kovászáért, mintha egy kis ufót nevelne otthon. Érdemes tőle mindent ellesni, mert még nagyon sok lelkes kenyérsütőre van szükség, hogy egyre több ember egyen jó kenyeret.” Tilla, a Kenyérlelke Fesztivál szervezője

ISBN szám: 978-615-5417-50-4
Kiadási év: 2019
Kötés típusa: Keménytáblás
Terjedelem (oldal): 188
Nyelv: magyar

 

5490 Ft
4390 Ft
Kedvezmény: 20%
Raktáron
Szállítás: 2-3 munkanap
Kosárba
-
1 db
+
ISBN: 978-615-5417-50-4

Kapcsolodó termékek

Bernáth József: Magyar bisztrókonyha

Bernáth József
5990 Ft
5090 Ft

Rúzsa Magdi, Vida József: Zümmögés a konyhában

5990 Ft
5090 Ft

Márk Szonja: Édesem-sorozat

Márk Szonja
9990 Ft
7990 Ft

Gáspár Bea: Bea konyhája

Gáspár Bea
4990 Ft
3990 Ft