Bezselics Ildikó: Magok a konyhában

66 gyors és egészséges recept

A MAGOK A KONYHÁBAN könyvsorozat a tudatos táplálkozás fontos alappilléreit, a hüvelyeseket, az olajos magvakat és a gabonaféléket, illetve álgabonákat helyezi új megvilágításba. Kiegyensúlyozott vegetáriánus étrend nem képzelhető el nélkülük, emellett fontos összetevői a cukorbetegségben vagy inzulinrezisztenciában szenvedők, a laktóz- vagy gluténmentes étrendet követők diétájának is.

Ennek ellenére mindhárom könyvben szerepelnek húsos fogások, hiszen az egészséges étrend nem a húst mellőzők kiváltsága, nem kell feltétlenül lemondani róla. Az egyes alapanyagok természetes gyógyító hatásának tudatos alkalmazásával egyéni szinten meg tudjuk teremteni táplálkozásunk egyensúlyát, mely jól-létünk, egészségünk alapja. Ehhez nyújt útmutatást a készülő háromrészes sorozat, melynek első kötete a hüvelyesek szerepét tisztázza az egészséges táplálkozásban.

ISBN:978-615-5417-16-0
Kiadási év: 2016
Kötés típusa: Keménytáblás
Terjedelem (oldal): 176
Méret (mm): 230×270
Tömeg (g): 950
Nyelv: magyar

5490 Ft
1100 Ft
Kedvezmény: 80%
Raktáron
Szállítás: 2-3 munkanap
Kosárba
-
1 db
+
ISBN: 978-615-5417-16-0

Kapcsolodó termékek

Bede Anna: Vegabudapest

5490 Ft
550 Ft

Iklódi Dóra: Cukormentes édességek

4990 Ft
3990 Ft

Ambrus Krisztina: Viszlát, laktóz!

3990 Ft
1000 Ft

Aradvári-Szabolcs Mariann, Dr. Mák Erzsébet, Végvári Viktória: Menopauza

5990 Ft
5090 Ft