Bereznay Tamás: Németország ízei

 

Bereznay Tamás harmadik könyvét tartja most kezében az olvasó. A közismert szakács, akinek Mai magyar konyha és Süteményeskönyv c. kötetei óriási közönség- és szakmai sikert arattak, ezúttal a német konyhát veszi górcső alá. Tartományonkénti felosztásban, tizenhat fejezeten keresztül ismerteti meg az olvasót Németországgal és az adott régió kulináris jellegzetességeivel, majd receptekkel illusztrálja a látottakat. A Németország ízei sajátosságát ez a kettősség adja: egyszerre kultúrtörténeti érdekességekkel tűzdelt útikönyv és ínycsiklandó receptekkel teli szakácskönyv – de mindenképpen izgalmas, látványos és tartalmas kedvcsináló ahhoz, hogy közelebbről megismerkedjünk Németországgal és gasztronómiájával.

ISBN: 978-963-0686-62-4
Kiadási év: 2010
Kötés típusa: Keménytáblás
Terjedelem (oldal): 256
Méret (mm): 195×255
Tömeg (g): 900
Nyelv: magyar

 

4990 Ft
4240 Ft
Kedvezmény: 15%
Nincs raktáron
ISBN: 978-963-06-8662-4

Kapcsolodó termékek

Gáspár Bea: Bea konyhája

4990 Ft
3990 Ft

Márk Szonja: Édes ajándékok

3990 Ft
3190 Ft

Segal Viktor, Vida József: Sercegés és erdőzúgás

6980 Ft
5935 Ft

Beh Mariann: A kert konyhája

5990 Ft
4790 Ft