Bereznay Tamás: Egyserpenyős receptek

Mi kell ahhoz, hogy jóízű ételeket készítsünk egy serpenyőben? Elsősorban nyilván egy jó serpenyő, vágódeszka, kés, no meg ötven ínycsiklandó recept, mindez Bereznay Tamás séf, a BOOOK Kiadó gasztronómiai tanácsadójának, a METRO Gasztroakadémia szakmai vezetőjének, a Hentesek című főzőműsor házigazdájának, és számos, hazánkban, de külföldön is ismert szakácskönyv szerzőjének tálalásában.

A séf megint biztosra megy, nem számít, hogy tétova kezdők, netán szuperhaladók vagyunk a konyhában, a hagyományos vagy a különleges étkekre esküszünk. Legújabb kötetében éppúgy megtalálhatók a férfiak ízlelőbimbóit kényeztető vagány, könnyen elkészíthető fogások, mint a vendégváró háziasszonyok visszautasíthatatlan finomságai – mindezek étvágygerjesztő fotókkal fűszerezve.

4990 Ft
4240 Ft
Kedvezmény: 15%
Nincs raktáron
ISBN-978-615-5417-34-4

Kapcsolodó termékek

Náray Tamás: Utolsó reggeli Párizsban – Kedvenc francia süteményreceptjeim

5990 Ft
4790 Ft

Gelb Tatjána: Színes konyha

4990 Ft
990 Ft

Raj Ráchel: Életem a konyhában

5990 Ft
2990 Ft

Gáspár Bea: Bea konyhája 3

5990 Ft
3390 Ft