Bereznay Tamás: Egyserpenyős receptek

Bereznay Tamás
 

Mi kell ahhoz, hogy jóízű ételeket készítsünk egy serpenyőben? Elsősorban nyilván egy jó serpenyő, vágódeszka, kés, no meg ötven ínycsiklandó recept, mindez Bereznay Tamás séf, a BOOOK Kiadó gasztronómiai tanácsadójának, a METRO Gasztroakadémia szakmai vezetőjének, a Hentesek című főzőműsor házigazdájának, és számos, hazánkban, de külföldön is ismert szakácskönyv szerzőjének tálalásában.

A séf megint biztosra megy, nem számít, hogy tétova kezdők, netán szuperhaladók vagyunk a konyhában, a hagyományos vagy a különleges étkekre esküszünk. Legújabb kötetében éppúgy megtalálhatók a férfiak ízlelőbimbóit kényeztető vagány, könnyen elkészíthető fogások, mint a vendégváró háziasszonyok visszautasíthatatlan finomságai – mindezek étvágygerjesztő fotókkal fűszerezve.

4990 Ft
3990 Ft
Kedvezmény: 20%
Raktáron
Szállítás: 2-3 munkanap
Kosárba
-
1 db
+
ISBN: 978-615-5417-34-4

Kapcsolodó termékek

Náray Tamás: Utolsó reggeli Párizsban

Náray Tamás
5990 Ft
5090 Ft

Aczél Miksa: American bar

5490 Ft
2195 Ft

Bernáth József: Magyar bisztrókonyha

Bernáth József
5990 Ft
5090 Ft

Márk Szonja: Édes ajándékok

Márk Szonja
3990 Ft
3190 Ft