Bereznay Tamás: Egyserpenyős receptek

Mi kell ahhoz, hogy jóízű ételeket készítsünk egy serpenyőben? Elsősorban nyilván egy jó serpenyő, vágódeszka, kés, no meg ötven ínycsiklandó recept, mindez Bereznay Tamás séf, a BOOOK Kiadó gasztronómiai tanácsadójának, a METRO Gasztroakadémia szakmai vezetőjének, a Hentesek című főzőműsor házigazdájának, és számos, hazánkban, de külföldön is ismert szakácskönyv szerzőjének tálalásában.

A séf megint biztosra megy, nem számít, hogy tétova kezdők, netán szuperhaladók vagyunk a konyhában, a hagyományos vagy a különleges étkekre esküszünk. Legújabb kötetében éppúgy megtalálhatók a férfiak ízlelőbimbóit kényeztető vagány, könnyen elkészíthető fogások, mint a vendégváró háziasszonyok visszautasíthatatlan finomságai – mindezek étvágygerjesztő fotókkal fűszerezve.

4990 Ft
1000 Ft
Kedvezmény: 80%
Raktáron
Szállítás: 2-3 munkanap
Kosárba
-
1 db
+
ISBN: 978-615-5417-34-4

Kapcsolodó termékek

Márk Szonja: Édes ajándékok

3990 Ft
2395 Ft

Kocsis Lilla, Nagy Zoltán: Keverd, rázd, öntsd! - Klasszikus koktélok mindenkinek

6990 Ft
5940 Ft

Fábián Anita, Pritz Péter: Gastrock

5990 Ft
2395 Ft