Vékony Blanka, Dr. Mák Erzsébet, Balogh Lívia: Kutya jó étrend - Kutyatáplálásról nem csak kezdőknek

 

A házilag készült ételeknél nincs is jobb. Miért ne kényeztethetnénk hát ezzel kutyusunkat? Ha mi főzzük meg négylábú kedvencünk napi eledelét, saját magunk választhatjuk ki az alapanyagok forrását és minőségét, így sokkal változatosabban, egészségesebben, és legfőképpen kutyánk igényeire szabva tudjuk táplálni őt. Legyen válogatós, falánk, vagy energiabomba, esetleg idősebb kedvencünk, ebben a könyvben igazi csemegéket találhatunk neki: többek között leveseket, ragukat, rizottókat, gombócokat, és persze nem maradhatnak el a jól megérdemelt jutalomfalatok sem.

 

A könyv szerzői maguk is 6 boldog kutya büszke gazdái, emellett kiváló dietetikusok, így a könyvben nemcsak 54 kutya jó finomság, de sok-sok hasznos kutyadietetikai ismeret is megtalálható kedvenceink megfelelő és kiegyensúlyozott táplálásához, hogy mindig játékosak, energikusak és egészségesek legyenek.

 

Az első negyven megrendelőnk, háziállatoknak való GRAPOILA ANIMEAL IMMUNE hidegen sajtolt, 250 ml-es immunerősítő olajkeveréket kap a könyv mellé. *

 

Várható megjelenés: 2021. június 25.

 

Terjedelem: 192 oldal

 

*A GRAPOILA ANIMEAL olajkeverékek (ACTIVE, BALANCE, IMMUNE) ötféle magolajat tartalmaznak, ezek a lenmagolaj, kendermagolaj, máriatövismag-olaj, tökmagolaj és feketeköménymag-olaj.
A termékek jótékony hatással lehetnek a bőrre, szőrzetre (bőrbetegségek, fertőzések, gyulladások, allergia, szőrvesztés, ekcéma, sebek stb. esetén), az immun-, illetve idegrendszerre, a szív- és érrendszerre, a légző- és emésztőszervrendszerre, valamint gyulladáscsökkentő, antimikrobiális és daganatellenes hatásukat is kimutatták.

Az IMMUNE olajkeverék a betegségek ellen vértezi fel a szervezetet, emellett támogatja a szív- és érrendszert, a csontfejlődést, valamint antimikrobiális és daganatellenes tulajdonságokkal bír.

5490 Ft
4665 Ft
Kedvezmény: 15%
Raktáron
Szállítás: 2-3 munkanap
Kosárba
-
1 db
+
ISBN: 978-615-5417-74-0

Kapcsolodó termékek

Márk Szonja: Édes ajándékok

3990 Ft
3190 Ft

Bernáth József: Magyar bisztrókonyha

5990 Ft
5090 Ft

Gáspár Bea: Bea konyhája 3

5990 Ft
4790 Ft

Vári Dávid: Terítéken

7990 Ft
6390 Ft