A változókorról keveset beszélünk, egy kicsit a tabutémák közé tartozik.
Éppen ezért sokszor félinformációk, téves képzetek keringenek róla, pedig
így vagy úgy mindenkit érint az életkor előrehaladtával. Ebben a kötetben
nemcsak szakszerű és közérthető ismereteket kapunk a változókorról, vagy
más néven a menopauzáról, hanem egészen új megközelítésben, mégpedig
a táplálkozástudomány felől.
Három tapasztalt és elhivatott dietetikus elhatározta, hogy a témát átfogóan
kifejtik, és kiegészítik olyan ételek receptjeivel, amelyek jótékonyan és szelíden
enyhítik a változókorral járó kellemetlen tüneteket. Ha megfogadjuk
a tanácsaikat, és idejében felkészítjük a szervezetünket a fordulatra, akkor
derűsen és kiegyensúlyozottan vehetjük az akadályokat. Amikor elméletben
már tisztában vagyunk azzal, hogy milyen élettani hatások zajlanak le bennünk
az átalakulás idején, és kellően megéheztünk, 60, gyönyörű fotóval
kísért, egészséges és kifejezetten a változókorra hangolt receptet kapunk.
Érdemes kedvünkre válogatni és az újdonságokat kipróbálni.
A tartalmas olvasnivalót Patyi Szidónia természetes hangulatú fotói teszik
még színesebbé.