Andrejszky Zoltán: Halimádók konyhája

A tapasztalat úgy tartja, hogy azt, aki csak egy kicsit is szeret főzni, mindig meg lehet lepni egy jól megválasztott szakácskönyvvel. A gasztrokönyvek világa rég nem a szigorúan vett receptgyűjte­ményekről szól. A könyvben nemcsak az egymás után pörgő receptekben találhatjuk meg a szá­munkra megfelelőt, hanem a különböző halfajok (ponty, amur, harcsa, süllő, csuka, busa, lazac, tok, angolna, pisztráng, paduc, keszeg) életének, szokásainak, táplálkozásainak, fellelhetőségeinek megismerése mellett betekintést nyerhetünk – profi horgászok közreműködésével – horgászatuk­ra is. A recepteket színes, étvágygerjesztő fotók, a praktikákat vízparton készült élet- és akcióképek teszik izgalmassá. A könyv célja, hogy a szerző Fishing&Hunting TV-csatornán évek óta nagy nép­szerűségnek örvendő Halimádók konyhája című műsorában bemutatott recepteket tematikusan egy könyvbe gyűjtve népszerűsítse a halfogyasztást, felhívja a figyelmet a tudatos és egészséges táplálkozásra, kedvet hozzon egyéni-, családi- vagy baráti horgászatra, közös főzésre.

5990 Ft
5090 Ft
Kedvezmény: 15%
Raktáron
Szállítás: 2-3 munkanap
Kosárba
-
1 db
+
ISBN: 978-615-5417-80-1

Kapcsolodó termékek

Fábián Anita, Pritz Péter: Gastrock

5990 Ft
2395 Ft

Raj Ráchel: Életem a konyhában

5990 Ft
4790 Ft

Gáspár Bea: Bea konyhája 2

4990 Ft
3990 Ft

Déri Szilvia: Kovászkaland

5490 Ft
3845 Ft