Andrejszky Zoltán: Halimádók konyhája 2

Halból és halas receptekből sohasem elég. Andrejszky Zoltán jól tudja ezt, ezért is írta meg a Halimádók konyhájának folytatását, melyben a halételek szerelmeseit újabb közel ötven édesvízi recepttel örvendezteti meg.

 

A Fishing&Hunting TV-csatorna műsorvezetője most már nemcsak a képernyőn alkot jobbnál jobb fogásokat, le is írja legizgalmasabb receptjeit. Férfias stílusban az ízeket, alapanyagokat nagyvonalúan kezelve, de a gyakorló háziasszonyoknak és háziembereknek is követhetően . Bátran nyúl a fűszerekhez, zöldségekhez, gyümölcsökhöz, szokatlan kombinációkban kínálja ezt a remek alapanyagot: a halat.

 

A receptek között találunk hagyományos fogásokat, a rácponty, a korhely halászlé, a tejfölös-gombás csuka mindannyiunknak ismerős. De olyan fogások is felbukkannak, amiket általában nem halból szoktunk készíteni, ilyen a busa brassói, a töltött paprika amurral, a szürke harcsából alkotott töltött káposzta, vagy a harcsás paprikás krumpli. Gazdag választék a levestől az előételen, salátán át a főételig.

 

Tervezett megjelenés: október 5.

5990 Ft
4790 Ft
Kedvezmény: 20%
Raktáron
Szállítás: 2-3 munkanap
Kosárba
-
1 db
+
ISBN: 978-615-6488-00-8

Kapcsolodó termékek

Márk Szonja: Édes ajándékok

3990 Ft
2490 Ft

Déri Szilvia: Kovászkaland

5490 Ft
4590 Ft

Náray Tamás: Utolsó reggeli Párizsban – Kedvenc francia süteményreceptjeim

5990 Ft
4790 Ft

Bernáth József: Édes emlékek anyukámtól - SZÉPSÉGHIBÁS

5490 Ft
3790 Ft