A mangalica

 

A mangalica egy Magyarországon őshonos disznófajta, mely az utóbbi években nagy népszerűségnek örvend az ínyencek körében, ennek ellenére még mindig nem készült róla szakácskönyv. Ebben a hiánypótló kötetben egy részletes tanulmány mutatja be a fajta történetét és sajátosságait (a tanulmány szerzője a Mangalicatenyésztők Országos Egyesületének elnöke, Tóth Péter). A kötet második felében pedig a legjobb magyar éttermek szakácsai mutatják meg, mit készítenek mangalicából – még­pedig úgy, hogy az a bárki számára követhető legyen. A különleges recepteket exkluzív fotók kísérik.

5490 Ft
4390 Ft
Kedvezmény: 20%
Raktáron
Szállítás: 2-3 munkanap
Kosárba
-
1 db
+
ISBN: 978-963-88942-3-6

Kapcsolodó termékek

Rúzsa Magdi, Vida József: Zümmögés a konyhában

5990 Ft
5090 Ft

Márk Szonja: Édesem-sorozat

9990 Ft
7990 Ft

Gáspár Bea: Bea konyhája 2

4990 Ft
4240 Ft

Gáspár Bea: Bea konyhája

4990 Ft
3990 Ft