A mangalica

A mangalica egy Magyarországon őshonos disznófajta, mely az utóbbi években nagy népszerűségnek örvend az ínyencek körében, ennek ellenére még mindig nem készült róla szakácskönyv. Ebben a hiánypótló kötetben egy részletes tanulmány mutatja be a fajta történetét és sajátosságait (a tanulmány szerzője a Mangalicatenyésztők Országos Egyesületének elnöke, Tóth Péter). A kötet második felében pedig a legjobb magyar éttermek szakácsai mutatják meg, mit készítenek mangalicából – még­pedig úgy, hogy az a bárki számára követhető legyen. A különleges recepteket exkluzív fotók kísérik.

0 Ft
4390 Ft
Kedvezmény:
Raktáron
Szállítás: 2-3 munkanap
Kosárba
-
1 db
+
ISBN: 978-963-88942-3-6

Kapcsolodó termékek

Andrejszky Zoltán: Halimádók konyhája

0 Ft
5090 Ft

Márk Szonja: Főzz be és süss!

0 Ft
1000 Ft

Náray Tamás: Viva Espana – Kedvenc spanyol süteményreceptjeim

0 Ft
5940 Ft

Fábián Anita, Pritz Péter: Gastrock

0 Ft
4790 Ft