A mangalica

A mangalica egy Magyarországon őshonos disznófajta, mely az utóbbi években nagy népszerűségnek örvend az ínyencek körében, ennek ellenére még mindig nem készült róla szakácskönyv. Ebben a hiánypótló kötetben egy részletes tanulmány mutatja be a fajta történetét és sajátosságait (a tanulmány szerzője a Mangalicatenyésztők Országos Egyesületének elnöke, Tóth Péter). A kötet második felében pedig a legjobb magyar éttermek szakácsai mutatják meg, mit készítenek mangalicából – még­pedig úgy, hogy az a bárki számára követhető legyen. A különleges recepteket exkluzív fotók kísérik.

5490 Ft
4390 Ft
Kedvezmény: 20%
Nincs raktáron
ISBN: 978-963-88942-3-6

Kapcsolodó termékek

Kocsis Lilla, Nagy Zoltán: Keverd, rázd, öntsd! - Klasszikus koktélok mindenkinek

6990 Ft
5940 Ft

Náray Tamás: Utolsó reggeli Párizsban – Kedvenc francia süteményreceptjeim

5990 Ft
4790 Ft

Márk Szonja: Főzz be és süss!

3990 Ft
990 Ft

Márk Szonja: Kekszek

3990 Ft
2395 Ft