A mangalica

A mangalica egy Magyarországon őshonos disznófajta, mely az utóbbi években nagy népszerűségnek örvend az ínyencek körében, ennek ellenére még mindig nem készült róla szakácskönyv. Ebben a hiánypótló kötetben egy részletes tanulmány mutatja be a fajta történetét és sajátosságait (a tanulmány szerzője a Mangalicatenyésztők Országos Egyesületének elnöke, Tóth Péter). A kötet második felében pedig a legjobb magyar éttermek szakácsai mutatják meg, mit készítenek mangalicából – még­pedig úgy, hogy az a bárki számára követhető legyen. A különleges recepteket exkluzív fotók kísérik.

5490 Ft
1480 Ft
Kedvezmény: 73%
Raktáron
Szállítás: 2-3 munkanap
Kosárba
-
1 db
+
ISBN: 978-963-88942-3-6

Kapcsolodó termékek

Beh Mariann: A kert konyhája

5990 Ft
5090 Ft

Náray Tamás: Utolsó reggeli Párizsban

5990 Ft
5090 Ft

Bereznay Tamás: Egyserpenyős receptek

4990 Ft
1595 Ft

Bernáth József: Édes emlékek anyukámtól

5490 Ft
4170 Ft