A mangalica

A mangalica egy Magyarországon őshonos disznófajta, mely az utóbbi években nagy népszerűségnek örvend az ínyencek körében, ennek ellenére még mindig nem készült róla szakácskönyv. Ebben a hiánypótló kötetben egy részletes tanulmány mutatja be a fajta történetét és sajátosságait (a tanulmány szerzője a Mangalicatenyésztők Országos Egyesületének elnöke, Tóth Péter). A kötet második felében pedig a legjobb magyar éttermek szakácsai mutatják meg, mit készítenek mangalicából – még­pedig úgy, hogy az a bárki számára követhető legyen. A különleges recepteket exkluzív fotók kísérik.

5490 Ft
4390 Ft
Kedvezmény: 20%
Nincs raktáron
ISBN: 978-963-88942-3-6

Kapcsolodó termékek

Rúzsa Magdi, Vida József: Zümmögés a konyhában

5990 Ft
5090 Ft

Gelb Tatjána: Színes konyha

4990 Ft
1490 Ft

Andrejszky Zoltán: Halimádók konyhája

5990 Ft
5090 Ft

Aczél Miksa: American bar

5490 Ft
2690 Ft