A mangalica

A mangalica egy Magyarországon őshonos disznófajta, mely az utóbbi években nagy népszerűségnek örvend az ínyencek körében, ennek ellenére még mindig nem készült róla szakácskönyv. Ebben a hiánypótló kötetben egy részletes tanulmány mutatja be a fajta történetét és sajátosságait (a tanulmány szerzője a Mangalicatenyésztők Országos Egyesületének elnöke, Tóth Péter). A kötet második felében pedig a legjobb magyar éttermek szakácsai mutatják meg, mit készítenek mangalicából – még­pedig úgy, hogy az a bárki számára követhető legyen. A különleges recepteket exkluzív fotók kísérik.

5490 Ft
4390 Ft
Kedvezmény: 20%
Nincs raktáron
ISBN: 978-963-88942-3-6

Kapcsolodó termékek

Kocsis Lilla, Nagy Zoltán: Keverd, rázd, öntsd! - Klasszikus koktélok mindenkinek

6990 Ft
5590 Ft

Beh Mariann: Levendula

6990 Ft
5890 Ft

Vida József: Főzni menő - #kisszakácsbiblia

5990 Ft
3590 Ft

Márk Szonja: Édes ajándékok

3990 Ft
2490 Ft