• Németországban születtem és nőttem fel, de mindig is úgy éreztem, hogy én teljes szívemből magyar vagyok. Eger főterén álltam, és néptáncosokat néztem, amikor azt éreztem, nekem itt a helyem, így 10 éve Budapestre költöztem.
  • Aztán elég volt egy dugóban töltött délután ahhoz, hogy újra szedjem a sátorfámat: 2018 őszén Megyerre, az ország legkisebb lakott településére költöztem, ahol azóta a polgármesteri tisztséget is betöltöm.
  • Ez a hely egy főnyeremény az 5-ös lottón! Minden itt van, amit szeretek: hatalmas erdők, mezők, ahol vadászni lehet, a mindent körülölő természet, illatok, hangok, ízek…
  • És ha már ízek: gyerekkorom óta vadászom, a vadételeket pedig magam készítem. Hiszek abban, hogy a vadgasztronómiának helye van a mindennapjainkban. A bátorság a tányéron kezdődik!

Sale! Vári Dávid: Terítéken – A magyar vadgasztronómia receptkönyve
Vári Dávid: Terítéken – A magyar vadgasztronómia receptkönyve
Vári Dávid: Terítéken - A magyar vadgasztronómia receptkönyve A bátorság a tányéron kezdődik! Az ember ősidőktől fogva azért vadászik, hogy zsákmányát megegye. A fiatal, de tapasztalt vadász, Vári Dávid gyermekkora óta szenvedélyesen járja az erdőt a vadak után. Lassan kitanulta Diana istennő mesterségének minden csínját-bínját. Mesterfokon elsajátította az elejtett apró- és nagyvadak legkülönfélébb elkészítési módjait is, és most mindenki örömére a nagyközönség elé tárja kedvenc ételkreációit. Izgalmas kihívásnak tartja, hogy megteremtse az ízek és a húsok harmóniáját, belecsempészve a tájegység jellegzetes fűszereit, konyhai tradícióit, ahogy a festő kikeveri a színeket vagy a komponista egyesíti a ritmust a dallamokkal. Könyvében 89 ínycsiklandó étel receptjét mutatja be, melyek mind különleges vadhúsból készülnek, a muflontól a galambon át a borzig és a vaddisznóig. Közben pedig a terítékre kerülő állatokat is megismerhetjük, a vadász szemével.   ISBN szám: 978-615-5417-46-7 Kiadási év: 2019 Kötés típusa: Keménytáblás Terjedelem (oldal): 293 Nyelv: magyar Előrendelem
7990 Ft 6390 Ft Tovább