Bereznay Tamás Főzni gyerekjáték
Bereznay Tamás: Főzni gyerekjáték
Mit főzzek? – teszi fel magának naponta a kérdést sok háziasszony a világon. Mit főzzek, ami hamar elkészül, nem drága, finom, és még a gyerekek is megeszik? Mit főzzek, ami mindezen túl még lehetőleg egészséges is? Bereznay Tamás olyan finomságokat ajánl, melyek többsége a munkából hazaérve, este is gyorsan összedobható, és amelyek ízkombinációikkal, érdekességükkel még a legkisebbeknél is sikert aratnak. A könyvben található kiegészítő fejezet pedig olyan kérdéseinkre is válaszol, hogy miért is fontos az elegendő folyadékbevitel, miben található elegendő vas, vagy hogy miért egészséges az olajban sütés. ISBN: 978-963-8894-26-7 Kiadási év: 2011 Kötés típusa: keménytáblás Terjedelem (oldal): 144 Méret (mm): 190x255 Tömeg (g): 765 Nyelv: magyar
bolti ár: 2990 Ft
online ár: 1490 Ft
Kosárba rakom
Bereznay Tamás süteményes könyv
Bereznay Tamás: Süteményeskönyv
Bereznay Tamás második könyvét tartja kezében az olvasó: a Mai magyar konyha című kötet sikerét megismételni szándékozó Süteményeskönyvet. A sikerhez - de legalábbis a népszerűséghez - minden hozzávaló adott: egy fiatal, kreatív és tehetséges szakács, számos finomság elkészítésének részletes leírása, szemet gyönyörködtető, étvágygerjesztő fényképek, hasznos tanácsok, kulisszatitkok és még mennyi minden más! A kötet, melyben Bereznay Tamás fő hozzávalók szerint osztja fejezetekre receptjeit, és melyben a néhány perc alatt elkészülő édességektől a bonyolult tortacsodákig ível a repertoár, a kezdő és haladó hobbicukrászoknak is hasznos segítőtársa lehet. ISBN: 978-963-06-8661-7 Kiadási év: 2010 Kötés típusa: keménytábla Terjedelem (oldal): 249 Méret (mm): 195x255 Tömeg (g): Nyelv: magyar
bolti ár: 3990 Ft
online ár: 1990 Ft
Kosárba rakom
Ernyey Béla – Balaton Dóra Ünnepek és hétköznapok
Ernyey Béla – Balaton Dóra: Ünnepek és hétköznapok
Ernyey Béla színész, író és közismerten nagy ínyenc, aki korábbi könyveiben és főzőműsorokban is számos alkalommal bebizonyította már, hogy nemcsak enni, de főzni is szeret – és tud is. Első szakácskönyvében Ernyey részben nagyanyjának állít emléket, hiszen a tőle örökölt, féltve őrzött családi recepteket teszi közkinccsé pazar, ünnepi ételsorok formájában. Ám a békebeli lakomákat idéző finomságok mellett a hétköznapokról sem feledkezik meg, ezért a feleségével közösen írt kötetben számos jól használható receptet kínál a pörgős hétköznapokra is. ISBN: 978-963-8894-25-0 Kiadási év: 2011 Kötés típusa: keménytáblás Terjedelem (oldal): 240 Méret (mm): 240x285 Tömeg (g): 1525 Nyelv: magyar
bolti ár: 4990 Ft
online ár: 1990 Ft
Kosárba rakom
Tamás Bereznay: Hungarian Dessert Book
Tamás Bereznay: Hungarian Dessert Book
Íme egy autentikus, angol nyelvű szakácskönyv, ami a világ gasztro-rajongói közt egyre népszerűbb magyar konyha izgalmas területére, a desszertekre összpontosít. A 176 oldalas Hungarian Dessert Book akárcsak a benne bemutatott sütemények igazi ínyencség, hiszen 75 illusztrált receptjének mintegy 20 százaléka a magyar konyhára jellemző meleg desszert lesz. Bereznay Tamás arra is ügyelt, hogy olyan alapanyagokkal dolgozzon, amelyek ugyan kifejezetten a magyar gasztronómia különlegességei, mégis könnyen beszerezhetők egész Európában. Akit tehát érdekel, milyen ínyencségeket készít egy magyar háziasszony mákból, dióból vagy túróból, az rengeteg kellemes meglepetésre számíthat a Hungarian Dessert Book lapozgatása közben. Bereznay Tamás könyvének népszerűségét jól mutatja, hogy eddig két kiadásban jelent meg a magyar piacon, ahol elnyerte a Gourmand World Cookbook Award Best Chef Book in Hungary 2010 díját.     ISBN: 978-615-5417-17-7 Kiadási év: 2016 Kötés típusa: Keménytáblás Terjedelem (oldal): 160 Méret (mm): 190x245 Tömeg (g): 600 Nyelv: angol
bolti ár: 6990 Ft
online ár: 5590 Ft
Kosárba rakom
Bereznay Tamás süteményes könyv - 2. kiadás
Bereznay Tamás: Süteményeskönyv (2. kiadás)
Több oka is lehet annak, hogy egy könyvből második kiadás készül: sikeres volt, elfogyott az üzletekből, vagy éppen aktuálisabb tartalommal jelenik meg. A Süteményeskönyv visszatérésében mindhárom ok közrejátszik: a könyv elnyerte a Gourmand World Cookbook Award Best Chef Book in Hungary 2010 díját, mostanra pedig gyakorlatilag minden példánya elkelt. Az új kiadás most frissebb dizájnnal és újraszerkesztett tartalommal jelent meg, és egy vadonatúj fejezettel is kiegészült, ami a legújabb trendekkel lépést tartva a gesztenyés sütemények világába vezeti el az olvasót. ISBN: 978-615-5417-02-3 Kiadási év: 2015 Kötés típusa: keménytábla Terjedelem (oldal): 200 Méret (mm): 185x255 Tömeg (g): Nyelv: magyar
bolti ár: 4490 Ft
online ár: 2490 Ft
Kosárba rakom
Bede Róbert - Serényi Zsolt Receptdaráló Újdonságok a tévés kulisszák mögül
Bede Róbert – Serényi Zsolt: Receptdaráló
Bede Róbert és Serényi Zsolt közös műsora már évek óta óriási sikerrel fut a TV Paprika műsorán. Nem véletlenül: a két népszerű szakács receptjei ötletesek, egyszerűen elkészíthetők, műsorukból pedig nem hiányoznak a híres vendégek és a nevetés sem. A Receptdaráló szellemiségére épülő szakácskönyvben mintegy hatvan receptet osztanak meg az olvasókkal – méghozzá éppen azokat, amelyek nagy része még a műsorban sem szerepelt, vagyis eddig sehol ismertetett új finomság. A recepteket négy fejezetbe csoportosította a kiadó, így a kötetben egyaránt helyet kaptak az olcsó, az egészséges, a gyors és az ízes fogások. ISBN: 978-963-8894-28-1 Kiadási év: 2011 Kötés típusa: keménytáblás Terjedelem (oldal): 160 Méret (mm): 235x235 Tömeg (g): 870 Nyelv: magyar
bolti ár: 3790 Ft
online ár: 1890 Ft
Tovább
Tamás Bereznay - Hungarian Cookbook
Tamás Bereznay: Hungarian Cookbook
Elismerjük, hogy Bereznay Tamás elfogult, hiszen mi mást mondhatna egy magyar mesterszakács a magyar konyháról, mint hogy az izgalmas, sokoldalú és finom? Szerencsére ő nemcsak mondja ezt, hanem be is bizonyítja könyvében, ami avatott módon reprezentálja a magyar konyha klasszikus fogásait. A Hungarian Cookbook azért is különleges, mert ételsora felöleli a tipikus magyar gasztronómiát, vagyis az olvasó ugyanúgy megismerheti az egyszerű népi ételeket, mint a népszerű helyi streetfoodot (például a lángost) vagy éppen azokat a fogásokat, amelyek nap mint nap ott illatoznak a magyar családok asztalain. ISBN: 978-963-8938-23-7 Kiadási év: 2012 Kötés típusa: keménytáblás Terjedelem (oldal): 224 Méret (mm): 190x255 Tömeg (g): 785 Nyelv: angol
bolti ár: 5990 Ft
online ár: 4790 Ft
Kosárba rakom
Hécz Attila - Csikós Viktória - Bereznay Tamás Mesék a konyhából
Hécz Attila – Csikós Viktória – Bereznay Tamás: Mesék a konyhából
Rendhagyó kötetet jelentetett meg a Boook Kiadó: a Mesék a konyhából egyszerre tanulságos mesekönyv, látványos képeskönyv és hasznos receptkönyv , melyben minden meséhez egy könnyen elkészíthető recept is tartozik. A kötet receptjeinek hitelességét a népszerű szakácskönyveiről ismert Bereznay Tamás séf garantálja, a szórakoztatásról pedig Hécz Attila meseíró (a Kőszáli Guppi és a Mélytengeri Zsiráf szerzője) és Csikós Viktória illusztrátor alkotásai gondoskodnak. A Mesék a konyhából tényleg összehozza a családot, hiszen együtt főzünk a gyerekekkel, akik a finom ételek mellett a meséket is imádni fogják. ISBN: 978-963-8938-20-6 Kiadási év: 2011 Kötés típusa: keménytáblás Terjedelem (oldal): 144 Méret (mm): 270x245 Tömeg (g): 915 Nyelv: magyar
bolti ár: 3490 Ft
online ár: 2790 Ft
Tovább
A mangalica
A mangalica / Az elveszett és megtalált kincs
A mangalica a falusi Magyarország ősi sertésfajtája, ami a 20. században majdnem kihalt – és vele együtt kis híján a hozzá kötődő, egyedi gasztronómiai kincs is elveszett. Szerencsére lelkes magyar tenyésztők újjáélesztették a mangalicát, a szakácsok pedig nem csupán leporolták a régi recepteket, hanem újakat is alkottak a harmadik évezred elvárásainak megfelelően. A tartalom és a kivitel tekintetében egyaránt prémium minőséget képviselő könyv első része egy különleges sertésfajta megmentésének nagy kalandjáról szól, míg a másik részében a mangalicával kapcsolatos legjobb, könnyen elkészíthető magyar receptek kaptak helyet. ISBN: 978-963-8894-23-6 Kiadási év: 2012 Kötés típusa: keménytáblás Terjedelem (oldal): 216 Méret (mm): 190x245 Tömeg (g): 840 Nyelv: magyar
bolti ár: 5490 Ft
online ár: 4390 Ft
Kosárba rakom
Ugron Zsolna: Hét évszak
Ugron Zsolna: Hét évszak
Ugron Zsolna önéletrajzi ihletésű, szellemes, anekdotákkal és receptekkel fűszerezett könyveivel vált ismertté, melyek az elmúlt évek bestsellerei voltak. Első szakácskönyvében a szerző 7 nagy fejezetben 7-7 receptet ajánl mindazoknak, akik szeretnék egy igazi, hagyományos ételsorral elkápráztatni vendégeiket. Ízig-vérig mai, praktikus és használható receptgyűjtemény a könyv, melyet a 21. századi háziasszony lehetőségeihez, igényeihez igazított a szerző, és melyet hét exkluzív, csak ebben a kötetben található Ugron Zsolna - novella egészít ki. ISBN: 978-615-5417-01-6 Kiadási év: 2013 Kötés típusa: keménytáblás Terjedelem (oldal): 160 Méret (mm): 210x245 Tömeg (g): 650 Nyelv: magyar
bolti ár: 4490 Ft
online ár: 3590 Ft
Tovább
The Mangalitsa
The Mangalitsa Pig
A mangalica a falusi Magyarország ősi sertésfajtája, ami a 20. században majdnem kihalt – és vele együtt kis híján a hozzá kötődő, egyedi gasztronómiai kincs is elveszett. Szerencsére lelkes magyar tenyésztők újjáélesztették a mangalicát, a szakácsok pedig nem csupán leporolták a régi recepteket, hanem újakat is alkottak a harmadik évezred elvárásainak megfelelően. A tartalom és a kivitel tekintetében egyaránt prémium minőséget képviselő könyv első része egy különleges sertésfajta megmentésének nagy kalandjáról szól, míg a másik részében a mangalicával kapcsolatos legjobb, könnyen elkészíthető magyar receptek kaptak helyet. ISBN: 978-615-5417-04-7 Kiadási év: 2015 Kötés típusa: keménytábla Terjedelem (oldal): 248 Méret (mm): 190x245 Tömeg (g): 915 Nyelv: angol
bolti ár: 5990 Ft
online ár: 4790 Ft
Kosárba rakom
Bereznay Tamás Mai magyar konyha
Bereznay Tamás: Mai magyar konyha
Bereznay Tamás, a Kárpátia Étterem egykori séfje, a Konyha ördöge című műsor sztárja és a METRO Gasztroakadémia szakmai vezetője végre egy kötetben gyűjtötte össze kedvenc magyaros receptjeit, amelyek hagyományos alapokra épülnek, mégis bárki által elkészíthetők. Könyve bármelyik modern, nemzetközi szakácskönyvvel állja a versenyt: étvágygerjesztő, hangulatos és csodálatosan fotózott. A könyv a hagyományos ételsoron (előétel, leves, főétel, desszert) keresztül mintegy száz recept leírását és fotóját tartalmazza. A kötet elnyerte a világ legrangosabb, szakácskönyveket díjazó versenye, az International Cookbook Award Best Chef Book in Hungary 2009 díját is. ISBN: 978-963-0678-31-5 Kiadási év: 2009 Kötés típusa: keménytáblás Terjedelem (oldal): 256 Méret (mm): 195x255 Tömeg (g): 945 Nyelv: magyar
bolti ár: 3990 Ft
online ár: 3190 Ft
Tovább