• Film. Képzőművészet. Zene. Történelem.
  • Sokan mondják, hogy rossz korba születtem – holott nem igaz. Élvezem, hogy a ma innovatív terében lehetek földi helytartója megannyi örökérvényű kulturális pillérnek.
  • Női tartással, erővel, bölcsességgel való első fontos találkozásaim: Károlyi Mihályné Andrássy Katinka emlékiratai, Venczel Vera által közvetített Cecey Éva, vagy Katona Klári Titkaim című albuma.
  • Az imént említettek lehetnek talán forrásai, inspirációi írásaimnak, terveimnek.

Sale! Rácz Ráchel: Időtlen
Rácz Ráchel: Időtlen
Milyen mértékben van kiszolgáltatva a legintimebb szféra is egy történelmi kontextusnak? Hogyan hatnak a kollektív tudatalattiban lappangó múltbeli traumák a jelen társadalom Y generációjára? A történelmi fantasy 1900-tól napjainkig játszódik, mialatt a szereplők nem öregednek, minden korban ugyanannyi idősek. Natasa, Artúr és Kornél szerelmi háromszöge mentén töredékesen megjelenik a „boldog békeidők”, 1918, a ’30-as évek, az 1944-es nyilas időszak, az ’50-es évek első fele, a gulyáskommunista éra, a ’90-es évek, s végül az online világra áttelepült jelen.   ISBN: 978-615-5417-49-8 Kiadási év: 2018 Terjedelem (oldal): 116 Nyelv: magyar
3490 Ft 2790 Ft Kosárba teszem