• Életemből összesen öt teljes évet töltöttem elvonulásban. Ennek ellenére városi jógikat tanítok.
  • A tanítványaim óvakodnak panaszkodni nekem. Tudják, hogy két választ szoktam adni, az egyik, hogy „A legjobb!”, a másik, hogy „Majd elmúlik.” Hát, egyiket sem könnyű hallani.
  • Kedvenc időjárásom a vihar. A közepén mindig csend van, és én ott vagyok otthon.
  • A nőket gyerekkoromtól fogva istennőnek látom, ők segítenek. Első könyvemet hat istennő segített létrehozni! Hála nekik.
  • Órákig tudok időzni a fiammal, akár teljes csendben. Ez maga a béke.

Sale! Maha Magunam: Te és a megvilágosodás
Maha Magunam: Te és a megvilágosodás
Maha Magunam magyar megvilágosodás-tanító Városi Jógi-sorozatának Te és a Megvilágosodás című első része közérthető nyelven, modern szemlélettel megírt megvilágosodás-tanítás, amely minden önmagára kíváncsi ember számára hiánypótló olvasmány lehet a hétköznapok nyüzsgésében. A fontos belső kérdésekre választ adó kötet négy fejezetre és egy glosszáriumra tagolódik, az ősi hagyományon alapuló tanítások mester és tanítvány életszerű példákkal fűszerezett, bölcs és szellemes párbeszédén keresztül jutnak el az olvasóhoz. A könyvet egy íróval készült mélyinterjú, továbbá több tucat illusztráció színesíti. A szerző, dr. Janits László Magunam, vagy Maha Magunam buddhista tanításokon nevelkedett, és tizenéves kora óta szenteli életét a szellemi önfelismerésnek. A hosszú elvonulásokon, ázsiai utakon edződött megvilágosodás-tanító családjával Budapesten él. Feleségével, a szintén tanító tibetológus Virággal a több ezer tanítványt számláló Városi Jógi létmód életre hívói, amelynek célja, hogy elvonulás és lemondás nélkül bárki megtapasztalhassa a megszabadulás szemléletét. Magunam első könyve a tanítványok mellett életre szóló iránymutatást nyújt minden olyan ember számára, akik a szellemi útkeresésben fontosnak tartják a hitelességet, szabadságot és a dogmáktól mentes, inspiráló gondolatokat bármely élethelyzetben.   ISBN: 978-615-5417-20-7 Kiadási év: 2017 Kötés típusa: Flexibilis Terjedelem (oldal): 304 Méret (mm): 130×195 Tömeg (g): 350 Nyelv: magyar
3990 Ft 1190 Ft Kosárba teszem