Sale! Dr. Andrási Nóra: Mindenmentes 2.
Dr. Andrási Nóra: Mindenmentes 2.

A 2016-ban kiadott, első Mindenmentes kötet hazai olvasói sikere után – melyet 2017-ben egy rangos nemzetközi versenyen, a Gourmand World Cookbook Awards-on a vegán és a diétás könyvek kategóriájában elért két harmadik helyezés koronázott meg – a második kötet is azt szeretné bemutatni, hogy a „mindenmentes” korántsem az ízek, a zamatok hiányát, hanem a teljes értékű, egészséges és tápláló alapanyagokból készült ételeket jelenti a mindennapokban.

Szerzője, az eredetileg gyógyszerész és kutató dr. Andrási Nóra, a Nóri mindenmentes konyhája blog írója újabb 70 receptet gyűjtött össze, amelyek beilleszthetők cukor-, glutén-, tejtermék- és tojásmentes, valamint a 160 gramm szénhidrátos diétába. A receptek a házilag készült pékáruk és vegán tejtermékek mellett könnyen elkészíthető útravalókat, hétköznapi és hétvégére való főételeket, illetve desszerteket sorakoztatnak fel.

Az egymást kiegészítő, személyes példán alapuló Mindenmentes szakácskönyvek nemcsak azoknak segítenek, akiknek száműzniük kell az étrendjükből bizonyos alapanyagokat, élelmiszer-összetevőket, ám örömmel, kockázatok nélkül szeretnének alkotni a konyhában. A receptek olyan olvasóknak is inspirációként szolgálnak, akiket szerencsés módon nem érint a táplálékallergia vagy az inzulinrezisztencia-étrend, de szeretnének egészségesebben, tudatosabban táplálkozni.

ISBN:978-615-5417-31-3 Kiadási év: 2017 Kötés típusa: Keménytáblás Terjedelem (oldal): 160 Méret (mm): 195×250 Tömeg (g): 690 Nyelv: magyar
4990 Ft 3990 Ft Kosárba teszem
Sale! Márk Szonja: Főzz be és süss!
Márk Szonja: Főzz be és süss!
  Nem kell ahhoz nagymamának lenned, hogy lekvárt tegyél el télire. Nem kell hozzá több tonna termés, több hét sza­badság és kémiai Nobel-díj sem. Ha sze­reztél szép, friss gyümölcsöt, indulhat a móka, készülhetnek a lekvárok, hogy aztán amikor vége a nyárnak, legyen mi­vel feldobni a süteményeidet, függőségbe taszítani a családod és a barátaidat. Márk Szonja, az Édesem cukrásza – a BOOOK Kiadó gondozásában tavaly meg­jelent népszerű Édesem süteményei szer­zője – legújabb könyvében bebizonyítja ne­ked, hogy a lekvárt nemcsak kenyérre kenheted, hanem izgalmas tortákat, pitéket, kekszeket is süthetsz vele, gyorsan, egyszerűen és változatosan. A kötetben 10 különböző gyümölcsből készült lekvár- és ezekhez kapcsolódó 30 süteményrecept várja, hogy előbb befőzd, aztán megsüsd őket!   ISBN: 978-615-5417-30-6 Kiadási év: 2017 Kötés típusa: Keménytábla Terjedelem (oldal): 128 Méret (mm): 145×195 Tömeg (g): 340 Nyelv: magyar
3990 Ft 990 Ft Kosárba teszem
Sale! Maha Magunam: Te és a megvilágosodás
Maha Magunam: Te és a megvilágosodás
Maha Magunam magyar megvilágosodás-tanító Városi Jógi-sorozatának Te és a Megvilágosodás című első része közérthető nyelven, modern szemlélettel megírt megvilágosodás-tanítás, amely minden önmagára kíváncsi ember számára hiánypótló olvasmány lehet a hétköznapok nyüzsgésében. A fontos belső kérdésekre választ adó kötet négy fejezetre és egy glosszáriumra tagolódik, az ősi hagyományon alapuló tanítások mester és tanítvány életszerű példákkal fűszerezett, bölcs és szellemes párbeszédén keresztül jutnak el az olvasóhoz. A könyvet egy íróval készült mélyinterjú, továbbá több tucat illusztráció színesíti. A szerző, dr. Janits László Magunam, vagy Maha Magunam buddhista tanításokon nevelkedett, és tizenéves kora óta szenteli életét a szellemi önfelismerésnek. A hosszú elvonulásokon, ázsiai utakon edződött megvilágosodás-tanító családjával Budapesten él. Feleségével, a szintén tanító tibetológus Virággal a több ezer tanítványt számláló Városi Jógi létmód életre hívói, amelynek célja, hogy elvonulás és lemondás nélkül bárki megtapasztalhassa a megszabadulás szemléletét. Magunam első könyve a tanítványok mellett életre szóló iránymutatást nyújt minden olyan ember számára, akik a szellemi útkeresésben fontosnak tartják a hitelességet, szabadságot és a dogmáktól mentes, inspiráló gondolatokat bármely élethelyzetben.   ISBN: 978-615-5417-20-7 Kiadási év: 2017 Kötés típusa: Flexibilis Terjedelem (oldal): 304 Méret (mm): 130×195 Tömeg (g): 350 Nyelv: magyar
3990 Ft 2790 Ft Kosárba teszem
Sale! Nagy Zita: Mit eszik a vega gyerek?
Nagy Zita: Mit eszik a vega gyerek?
A növényi étrenden belül is létezik a gyermekek kitűnő egészségéhez vezető, teljes értékű vegyes táplálkozás Azok számára, akik már tettek néhány lépést a tudatos táplálkozás és a vegetáriánus étrend felé vezető úton, különösen fontos, hogy mit eszik a család, hogyan tudjuk a legkisebbek számára is biztosítani a megfelelő tápanyagot a fejlődéshez és növekedéshez. A Vegán Reggeli írója, Nagy Zita új könyvében ad választ erre a kérdésre, amikor a Boook Kiadó egészségtudatos sorozatának újabb állomásaként egy fontos területen, a gyerekek étrendjén keresztül mutatja be a vegán táplálkozást. A mindennapok gyakorlatából összegyűjtött több mint 60 bevált recept ennek megfelelően kizárólag természetes növényi alapanyagok (zöldségek, gyümölcsök, gabonák és magvak) felhasználásával készül (vagyis nem tartalmaz semmilyen állati eredetű élelmiszert: tejterméket, tojást, mézet, halat és húst), így mind a vegetáriánus, mind a vegán étrend iránt elkötelezettek, mind pedig a növényi alapú ételek iránt csak érdeklődők számára is remek útmutatásként szolgál. Ezenkívül a könyvben szereplő több recept hasznos forrása a gluténmentes és a cukormentes táplálkozást követőknek, a feltüntetett allergének pedig segítenek azoknak, akiknek valamilyen táplálékallergiára is ügyelniük kell.   ISBN: 978-615-5417-29-0 Kiadási év: 2017 Kötés típusa: Flexibilis Terjedelem (oldal): 160 Méret (mm): 165×210 Tömeg (g): 420 Nyelv: magyar  
4490 Ft 3590 Ft Kosárba teszem
Sale! Hadarik Rita: Glutén nélkül
Hadarik Rita: Glutén nélkül
A BOOOK Kiadó egészségtudatos sorozata új könyvvel bővül, ami ezúttal a gluténmentes étrendet és életmódot helyezi a középpontba. Szerzője, Hadarik Rita – a Rita konyhája bloggere, valamint gluténmentes lisztek fejlesztője – a gluténmentes konyha alapjait mutatja be izgalmas, színes formában. A Glutén nélkül című könyvünk számos, eddig már jó ideje bevált és sikerrel kipróbált recept mellett sok új finomságot vonultat fel úgy, hogy közben az olvasó megismerkedhet az egészségtudatos táplálkozás alapjaival is. A 80, különböző ételtípusra bontott recept nemcsak a gluténérzékenyek számára jelenthet új alternatívát a mindennapi étkezések megtervezésében, hanem azoknak is, akik kiegyensúlyozott, tudatosabb táplálkozásra törekednek. Bár a könyv elsődleges üzenete a gluténmentes étkezés harmonikus megtervezése, a receptekben külön jelezzük az egyéb allergéneket, mentességeket, valamint a tápérték-számításokat is. A könyv további különlegessége, hogy a gluténérzékenység és a diéta lelki hátterét is feltárja, ami reményeink szerint segít elfogadni és elfogadtatni az ezzel járó nehéz élethelyzeteket, lelkiállapotokat. ISBN: 978-615-5417-28-3 Kiadási év: 2016 Kötés típusa: Keménytábla Terjedelem (oldal): 192 Méret (mm):  195x250 Tömeg (g): 720 Nyelv: magyar
4990 Ft 3990 Ft Kosárba teszem
Sale! Tóth Gyula Gábor: Az elveszett boszorkány
Tóth Gyula Gábor: Az elveszett boszorkány
Az elveszett boszorkány történetére kíváncsi az olvasó? Ha a juhászokat kérdezzük, csak a szemükre húzzák a kalapjukat és morognak a bajszuk alatt vagy nagyokat köpnek kelet felé, nehogy valamilyen varázslat megrontsa a jószágot. A mosolygós pap arca elkomorul, a bika akkorát prüszköl, hogy köd támad és az összes gulyás elszelel. A kovács szitkozódik, a komédiás a markát tartja, de meggondolja magát és inkább ő is csendben marad. Az asszonyok persze beszédesebbek: mekkora tragédia, óbégat az egyik. Dehogyis: kész komédia, veti ellen a másik. A fiatalabb lányok mindent tudóan összenéznek: micsoda szerelem, sóhajtják csendben és a kút felé kémlelnek, ahol az előbb még egy gulyáslegény csillapította a szomját. A legfiatalabbak szavát alig érteni: kaland, csata, a hős Pista (a hős Erzsi, mondják a lányok), az átokkal kezdődött minden, meg a tűz, meg a víz, meg a sok varázslat. A tanító csitítja őket, majd ennyit mond: fogalmam sincs. Ez a könyv az elveszett boszorkány igaz története. Aki nem hiszi, járjon utána. ISBN: 978-615-5417-24-5 Kiadási év: 2016 Kötés típusa: Keménytábla Terjedelem (oldal): 232 Méret (mm): 190x245 Tömeg (g): 600 Nyelv: magyar
4990 Ft 2490 Ft Kosárba teszem
Sale! Fábián Anita, Pritz Péter: GASTROCK
Fábián Anita, Pritz Péter: GASTROCK
A BOOOK Kiadó gondozásában megjelenő GASTROCK egy három az egyben szakácskönyv: egyszerre működik receptkönyvként, rock-enciklopédiaként és akár képregényként is.   A főként könnyed hangvételű, szórakoztató GASTROCK kötetben 30 eredeti receptet kínálunk, amelyet sajátos asszociációk révén közkedvelt zenekarokhoz társítva találtak ki és írtak meg az alkotók. Minden receptet hozzárendeltek egy-egy albumhoz, és a főzés lépéseit pontosan az adott lemez egymást sorrendben követő dalaihoz igazították. Azaz, mire lejár a lemez, addigra készül el az étel.   A zenekarok esszenciáját megragadó képregény-stílusú grafikákkal illusztrált kötetben az ételfotók is az együttesek vagy kiválasztott lemezeik lényegét jelenítik meg. ISBN: 978-615-5417-23-8 Kiadási év: 2016 Kötés típusa: Keménytábla Terjedelem (oldal): 199 Méret (mm): 210x250 Tömeg (g): 800 Nyelv: magyar
5990 Ft 4790 Ft Kosárba teszem
Sale! Bereznay_Tamas_Egyserpenyos_receptek_borito
Bereznay Tamás: Egyserpenyős receptek
Mi kell ahhoz, hogy jóízű ételeket készítsünk egy serpenyőben? Elsősorban nyilván egy jó serpenyő, vágódeszka, kés, no meg ötven ínycsiklandó recept, mindez Bereznay Tamás séf, a BOOOK Kiadó gasztronómiai tanácsadójának, a METRO Gasztroakadémia szakmai vezetőjének, a Hentesek című főzőműsor házigazdájának, és számos, hazánkban, de külföldön is ismert szakácskönyv szerzőjének tálalásában. A séf megint biztosra megy, nem számít, hogy tétova kezdők, netán szuperhaladók vagyunk a konyhában, a hagyományos vagy a különleges étkekre esküszünk. Legújabb kötetében éppúgy megtalálhatók a férfiak ízlelőbimbóit kényeztető vagány, könnyen elkészíthető fogások, mint a vendégváró háziasszonyok visszautasíthatatlan finomságai – mindezek étvágygerjesztő fotókkal fűszerezve. ISBN: 978-615-5417-34-4 Kiadási év: 2017 Kötés típusa: Puhatábla Terjedelem (oldal): 112 Méret (mm): 210x245 Tömeg (g): 460 Nyelv: magyar  
4990 Ft 3990 Ft Kosárba teszem
Sale! Kisgyörgy Éva – Travellina: Világutazók kézikönyve
Kisgyörgy Éva – Travellina: Világutazók kézikönyve (szépséghibás!)
Készletkisöprés! A kicsit gyűrött borítójú példányokat most 990 forintért vásárolhatja meg! Ráncos travellina   Évek óta csak álmodozol egy különleges utazásról, de eddig  féltél belevágni? Mindig volt valamilyen kifogásod, amiért nem  mertél útra kelni? Legyen az belföldi hosszú hétvége vagy egy teljes hónap a világ másik felén, ez a könyv a gondolat megszületésétől egészen az út végéig a segítségedre lesz. Most nem egy  szokványos útikönyvet tartasz a kezedben, hanem egy olyan  világutazó személyes tapasztalatainak gyűjteményét, aki immáron harminc éve szenvedélyesen járja a világot. Kisgyörgy Éva – a travellina blog szerzője – olyan élményeket, tapasztalatokat oszt meg veled, amelyeket 112 országot végig járva halmozott fel. Ő tudja, mit vigyél magaddal (és főleg, mit ne), hol találd meg a legjobb repülőjegyet, miként bérelj autót és hogyan kerüld el a veszélyeket. Az egyéni utazás megszervezése olyan bonyolult, mint egy hadiüzem, de ma már nem olyan titkos! Ez a gyakorlati útmutató megtanít arra, hogy a legtöbbet tudd kihozni az idődből és a pénzedből, és hogy az utazás egy életre szóló élménnyé váljon. Neked is sikerülhet!   ISBN: 978-615-5417-27-6 Kiadási év: 2016 Kötés típusa: Flexibilis Terjedelem (oldal): 183 Méret (mm): 135x200 Tömeg (g): 370 Nyelv: magyar
3750 Ft 990 Ft Tovább
Sale! Márk Szonja: Édesem süteményei
Márk Szonja: Édesem süteményei
  Csurog a karamell, olvad a csokoládé, lágyan omlik a tejszínhab, a sütemény szaftos, a habcsók roppan. Mintha a nagymamád kony­hájába lépnél, érzed az otthon melegét. A jól ismert illatok, ízek… vagyis várjunk csak! Ott mikor készülne olívaolajjal a pite, mascar­ponéval az ökörszem vagy kínai ötfűszerrel a csokis puffancs? Péksütemények, kekszek, piték, brownie-k, torták, sajttorták és jégkrémek – 60 csupa háziasan modern édesség, néha egy kis csavarral. Az Édesem Cukrászda jól bevált, tökéletesen működő és otthon is könnyen elkészíthető receptjeiben mindezt megtalálod, a villám­gyorstól a lassúig, a kezdőtől a haladóig. Minden jó minőségű alap­anyagokkal, friss gyümölcsökkel, valódi csokoládéval, vajjal és tejszín­nel elkészítve; ételfesték és mesterséges adalékanyag nélkül! ISBN: 978-615-5417-26-9 Kiadási év: 2016 Kötés típusa: Geltex Terjedelem (oldal): 184 Méret (mm): 195*235 Tömeg (g): 710 Nyelv: magyar
5490 Ft 1990 Ft Kosárba teszem
Sale! Bede Anna: VEGABUDAPEST
Bede Anna: VEGABUDAPEST
Bede Anna, a három éve nagy sikert aratott Vegasztrománia szerzője most színészekkel, énekesekkel és séfekkel beszélget a vegetáriánus életformáról. Az interjúalanyok arról mesélnek, hogy miért – vagy éppen miért nem – hagyták el a húst az étrendjükből, és mindez hogyan formálja életüket, egészségüket és energiáikat. A VEGABUDAPEST baráti hangulatú, kötetlen beszélgetéseiből rengeteg érdekes dolog kiderül, ráadásul minden megszólaló elmondja, melyik a kedvenc étterme – az étterem pedig elárulja egy ottani húsmentes étel receptjét. Akik a könyvben megszólalnak: Bereznay Tamás, Dorogi Péter, Fábián Juli, Gusztos Péter, Harcsa Veronika, Hegedűs D. Géza, Herczeg Csaba, Karafiáth Orsolya, Kovács Patrícia, Németh Gergely, Oláh Anna, Paizs Miklós, Péterfy Bori, Rieger Johanna, Steiner Kristóf …és persze Bede Anna ISBN:978-615-5417-22-1 Kiadási év: 2016 Kötés típusa: Nyitott gerincű, kartontábla Terjedelem (oldal): 168 Méret (mm): 250x240 Tömeg (g): 630 Nyelv: magyar
5490 Ft 1490 Ft Kosárba teszem
Sale! Nagy Zita: Vegán Reggeli
Nagy Zita: Vegán reggeli (szépséghibás!)
A BOOOK Kiadó egészségtudatos sorozata új könyvvel bővül, mely ezúttal a mindennapjainkat megalapozó, energiával feltöltő reggeliket helyezi a fókuszba. Szerzője Nagy Zita – a Zizi kalandjai bloggere – vegán recepteket kínál a húsmentes gasztronómia világából, ízletesen szemléltetve a növényi alapú konyha gazdagságát, szépségét és változatosságát. A Vegán reggeli az elmúlt évek során kipróbált kedvenc finomságokat sorakoztatja fel, melyek nemcsak egészségesek, hanem az elkészítésük is többnyire egyszerű, így könnyen a napi táplálkozási rutinunk részeivé tehetők. Bár a több mint 70 recept kizárólag természetes növényi alapanyagok (zöldségek, gyümölcsök, gabonák és magvak) felhasználásával készül – vagyis egyik sem tartalmaz semmilyen állati eredetű élelmiszert (tejterméket, tojást, mézet, halat és húst) –, nemcsak vegetáriánusok, vegánok számára jelenthet egyedülálló változatosságot, hanem mindenkinek, akinek fontos, hogy mivel táplálja magát és családját, akinek nem mellékes, hogy mivel és hogyan indul a nap. ISBN: 978-615-5417-21-4 Kiadási év: 2016 Kötés típusa: Keménytáblás Terjedelem (oldal): 160 Méret (mm): 195x250 Tömeg (g): 820 Nyelv: magyar
4990 Ft 1990 Ft Kosárba teszem
Sale! Mindenmentes
Dr. Andrási Nóra: Mindenmentes
Napjainkban egyre több információ áll rendelkezésünkre arról, hogy a mindennapi étkezésünk és életmódunk mekkora hatással van az egészségünkre, ráadásul egyre többeket érint a különböző alapanyagoktól, élelmiszer-összetevőktől mentes étrend. A teljes értékű táplálkozás érdekében azonban nem mindegy, hogy az ételek egyes összetevőit hogyan, mivel helyettesítjük. Ez a különleges gyűjtemény 70 olyan receptet ismertet meg az Olvasóval, amely valamennyi étel esetében cukor-, glutén-, tejtermék, és tojásmentes, a 160 gramm szénhidrátos diétába illeszthető, és vegán is egyben. A Mindenmentes természetesen nem egyenlő az ízek, a zamatok, az egészséges összetevők hiányával. Ellenkezőleg, a sok mentes címke között az ételek tartalmasságán van a hangsúly, teljes értékű, tápláló alapanyagok ajánlásával. Szerzője a korábbi egészségtelen életmódot felszámolva maga is végigment ezen az úton, és ma már egy sokkal teljesebb, minőségibb életet él. A személyes példán alapuló könyve mindazoknak szól, akik végre örömmel, kockázatok nélkül szeretnének alkotni a konyhában, és akik szeretnének egészségesen, táplálékérzékenység okozta problémák nélkül, aktív életet élni. ISBN:978-615-5417-18-4 Kiadási év: 2016 Kötés típusa: Keménytáblás Terjedelem (oldal): 160 Méret (mm): 195x250 Tömeg (g): 660 Nyelv: magyar
4990 Ft 3990 Ft Tovább
Sale! Tamás Bereznay: Hungarian Dessert Book
Tamás Bereznay: Hungarian Dessert Book
Íme egy autentikus, angol nyelvű szakácskönyv, ami a világ gasztro-rajongói közt egyre népszerűbb magyar konyha izgalmas területére, a desszertekre összpontosít. A 176 oldalas Hungarian Dessert Book akárcsak a benne bemutatott sütemények igazi ínyencség, hiszen 75 illusztrált receptjének mintegy 20 százaléka a magyar konyhára jellemző meleg desszert lesz. Bereznay Tamás arra is ügyelt, hogy olyan alapanyagokkal dolgozzon, amelyek ugyan kifejezetten a magyar gasztronómia különlegességei, mégis könnyen beszerezhetők egész Európában. Akit tehát érdekel, milyen ínyencségeket készít egy magyar háziasszony mákból, dióból vagy túróból, az rengeteg kellemes meglepetésre számíthat a Hungarian Dessert Book lapozgatása közben. Bereznay Tamás könyvének népszerűségét jól mutatja, hogy eddig két kiadásban jelent meg a magyar piacon, ahol elnyerte a Gourmand World Cookbook Award Best Chef Book in Hungary 2016 díját.     ISBN: 978-615-5417-17-7 Kiadási év: 2016 Kötés típusa: Keménytáblás Terjedelem (oldal): 160 Méret (mm): 190x245 Tömeg (g): 680 Nyelv: angol
6990 Ft 4790 Ft Kosárba teszem
Sale! Bezselics Ildikó: Magok a konyhában
Bezselics Ildikó: Magok a konyhában – Hüvelyesek
66 gyors és egészséges recept A MAGOK A KONYHÁBAN könyvsorozat a tudatos táplálkozás fontos alappilléreit, a hüvelyeseket, az olajos magvakat és a gabonaféléket, illetve álgabonákat helyezi új megvilágításba. Kiegyensúlyozott vegetáriánus étrend nem képzelhető el nélkülük, emellett fontos összetevői a cukorbetegségben vagy inzulinrezisztenciában szenvedők, a laktóz- vagy gluténmentes étrendet követők diétájának is. Ennek ellenére mindhárom könyvben szerepelnek húsos fogások, hiszen az egészséges étrend nem a húst mellőzők kiváltsága, nem kell feltétlenül lemondani róla. Az egyes alapanyagok természetes gyógyító hatásának tudatos alkalmazásával egyéni szinten meg tudjuk teremteni táplálkozásunk egyensúlyát, mely jól-létünk, egészségünk alapja. Ehhez nyújt útmutatást a készülő háromrészes sorozat, melynek első kötete a hüvelyesek szerepét tisztázza az egészséges táplálkozásban.   ISBN:978-615-5417-16-0 Kiadási év: 2016 Kötés típusa: Keménytáblás Terjedelem (oldal): 176 Méret (mm): 230x270 Tömeg (g): 950 Nyelv: magyar  
5490 Ft 1990 Ft Tovább
Sale! Ambrus Krisztina: Viszlát, laktóz!
Ambrus Krisztina: Viszlát, laktóz!
Egészséges receptek laktózmentesen! Az utóbbi években sajnos futótűz gyorsasággal szaporodott az ételallergiások, illetve a valamilyen táplálékérzékenységben szenvedők száma. Számukra óriási kihívást jelent az új életforma, és a hozzá tartozó étrend megtalálása. Nem tudják, pontosan mit ehetnek, milyen hozzávalókból főzhetnek, mire kell figyelniük a bevásárlásnál. Ez a könyv a laktózérzékenységgel, vagy a tejfehérje allergiával diagnosztizált olvasók számára készült. Szerzője gyermekkora óta laktózérzékeny, így már korán szembesülnie kellett azzal, hogy egy falat túrógombócot sem ehetett meg büntetlenül, hiszen a kellemetlen tünetek azonnal jelentkeztek nála. Szakácskönyve éppen azért született meg, hogy laktózérzékeny sorstársai szigorú megvonások helyett újra visszataláljanak a főzés és az evés öröméhez, és megfelelő alapanyagokból készítve akár megint ehessenek túrógombócot. A Viszlát laktóz a BOOOK Kiadó egészségtudatos sorozatának második kötete. ISBN: 978-615-5417-11-5 Kiadási év: 2016 Kötés típusa: puhakötés Terjedelem (oldal): 176 Méret (mm): 200x210 Tömeg (g): 480 Nyelv: magyar
3990 Ft 1990 Ft Kosárba teszem