• Márkaszakértő, dizájn újságíró, enteriőr stylist, stratéga, kreatív gondolkodó vagyok, hétköznapi munkám során vállalkozóknak segítek, hogyan tegyék stílusossá a márkájukat.
  • Az esztétika, a komplex gondolkodás és a vizuális igényesség főszerepet játszik az életemben, ezeket igyekszem másoknak is átadni.
  • Kommunikációs szakemberként mániákusan vonzódom a nyomtatott sajtó iránt, a mai napig megszagolom az újságok, könyvek illatát.
  • Lenyűgöznek az építészeti műalkotások, a különleges terek és a titokzatos természeti jelenségek.
  • Rajongok a változatosságért és a minőségi, egészséges ételekért. Jót enni és jól lenni. Ez az én legfőbb éltető erőm.

Sale! Kollár Borbála, Kollár Franciska: Inspiráció természetesen
Kollár Borbála, Kollár Franciska: Inspiráció természetesen
  A szerzőpáros rendhagyó életmódkalauzát tartja kezében az olvasó. Kollár Borbála és Kollár Franciska nem csupán kreatív ötleteket osztanak meg benne, de fontos szemléletformáló gondolatokat is, legfőbb céljuk, hogy a saját példáikon keresztül másokat is arra ösztönözzenek, hogy merjenek rátalálni a kreativitásukra – ezáltal önmagukra is. A könyv egyszerre gyönyörködtet és inspirál, egyúttal kapaszkodókat kínál mindenki számára, aki szeretne önazonos, stílusos környezetet kialakítani maga körül. A vizuális kommunikáció legalapvetőbb fortélyait segítenek elsajátítani, érthetően, élvezetesen, könnyedén. Ez a könyv nem lexikon, sokkal inkább használati tárgy, amelyet nap mint nap forgathat a tulajdonosa, ha egy kis ösztönzésre vágyik. Bámulatos, tiszta képeket, nyugodt tereket, lélegzetelállító hazai tájakat talál majd benne – a természet gyönyörű részleteit kint és bent. És rengeteg hasznos ötletet. Vegye kézbe és feledkezzen bele mindenki, aki szeretne rátalálni a saját stílusára, aki szeretné személyesebbé tenni a környezetét, és megélni az alkotás semmihez sem fogható örömét.   ISBN:978-615-5417-33-7 Kiadási év: 2017 Kötés típusa: keménytábla Terjedelem (oldal): 256 Méret (mm): 205x240 Tömeg (g): 970 Nyelv: magyar  
6990 Ft 2490 Ft Kosárba teszem