• Az alkotás olyan számomra, mint a vasárnapi húsleves, kihagyhatatlan az életemből.
  • Az inspirációt a természetből szerzem nap mint nap, amikor a kutyáimmal az erdőt járom vagy a Balaton parton naplementét nézek.
  • Nyughatatlanságom visz előre, így sosem történik meg, hogy unatkozom.
  • A kreatív élmód, ahogyan próbálok élni és amire tanítom a gyerekeimet számomra az egyetlen út, amin mennem kell.
  • A gyerekeim a múzsáim, a gyermeki fantázia nagy csodálója vagyok, ennek megőrzését, fenntartását tűztem ki célul az életemben.

Sale! Kollár Borbála, Kollár Franciska: Inspiráció természetesen
Kollár Borbála, Kollár Franciska: Inspiráció természetesen
  A szerzőpáros rendhagyó életmódkalauzát tartja kezében az olvasó. Kollár Borbála és Kollár Franciska nem csupán kreatív ötleteket osztanak meg benne, de fontos szemléletformáló gondolatokat is, legfőbb céljuk, hogy a saját példáikon keresztül másokat is arra ösztönözzenek, hogy merjenek rátalálni a kreativitásukra – ezáltal önmagukra is. A könyv egyszerre gyönyörködtet és inspirál, egyúttal kapaszkodókat kínál mindenki számára, aki szeretne önazonos, stílusos környezetet kialakítani maga körül. A vizuális kommunikáció legalapvetőbb fortélyait segítenek elsajátítani, érthetően, élvezetesen, könnyedén. Ez a könyv nem lexikon, sokkal inkább használati tárgy, amelyet nap mint nap forgathat a tulajdonosa, ha egy kis ösztönzésre vágyik. Bámulatos, tiszta képeket, nyugodt tereket, lélegzetelállító hazai tájakat talál majd benne – a természet gyönyörű részleteit kint és bent. És rengeteg hasznos ötletet. Vegye kézbe és feledkezzen bele mindenki, aki szeretne rátalálni a saját stílusára, aki szeretné személyesebbé tenni a környezetét, és megélni az alkotás semmihez sem fogható örömét.   ISBN:978-615-5417-33-7 Kiadási év: 2017 Kötés típusa: keménytábla Terjedelem (oldal): 256 Méret (mm): 205x240 Tömeg (g): 970 Nyelv: magyar  
6990 Ft 4890 Ft Kosárba teszem