Rendelje elő most Kollár Borbála Alkoss szabadon! Kreatív ötlettár kicsiknek és nagyoknak című könyvét 20% kedvezménnyel, mert első 50 megrendelőnk festékekből, ragasztóból és szivacsecsetből álló Pentart ajándékcsomagot kap*.

Szabadon alkotni azt jelenti önállóan gondolkodni, döntéseket hozni, cselekedni. A természetet tisztelni, szeretni, megbecsülni. A Borarti – Alkoss szabadon! program olyan lehetőségeket kínál a gyerekek és szüleik számára, melyek mindezeket az értékeket a különféle alkotásokon keresztül – legyen az egy gyurmafigura, festett kavics vagy növényi szövés – segítenek hétköznapjaik szerves részévé tenni. A program vezetője és egyben a könyv szerzője azt vallja, a gyerekeknek a természet közelségére, megértő családi környezetre és rengeteg szabad alkotásra van szükségük a mai teljesítményorientált világban ahhoz, hogy önmagukra találjanak, és merjék azt csinálni, amit igazán szeretnek.

A könyv 37 inspiráló feladat nagyszerű gyűjteménye, melyek újrahasznosított alapanyagokból, háztartási hulladékból vagy éppen a természetből gyűjtött kincsekből készülnek. A totyogós korúaktól a kiskamaszokig, sőt, a felnőttekig mindenkihez szól a kiadvány, hiszen mindegyik alkotás elkészíthető szinte minden korban, csak másképp. A szerző saját élményein keresztül kalauzolja el az olvasót a szabad alkotás varázslatos világába, készüljön az otthon, a szabadban, útközben, festékkel, agyaggal, fával, textillel, közösen vagy önállóan.

Alkotni jó, együtt alkotni csoda!

*A Pentart ajándékcsomag tartalma:

1 db 20 ml Expressz ragasztó

1 db 20 ml matt akrilfesték

1 db 20 ml metál akrilfesték

1 db 3 cm-es szivacsecset

 

A promócióban a www.boook.hu és a borarti.hu oldalakon leadott megrendelések vesznek részt.

 

ISBN szám: 978-615-5417-39-9

4490 Forint helyett 3590 Forint

Előrendelés


A * jelölt mezők kötelezők

Személyes átvétel esetén: 1095 Budapest Mester utca 87., Praktiker parkolónál, hétköznap 09:00 órától 17:00 óráig. Megjelenése 2019-ra várható.