• Kisgyerekkoromtól kezdve imádok írni, mégis csupán egy „last-minute” döntés során dőlt el, hogy ezzel kapcsolatosan tanulok tovább – de nagyon örülök, hogy így alakult.
  • Maximalista vagyok, ha valaminek nekiállok, azt 100 százalékosan szeretem csinálni.
  • Imádok enni, hihetetlenül tudom élvezni az ízeket, és az a hatalmas nagy szerencsém, hogy egyelőre még nem látszik meg rajtam.
  • Nagyon sokáig színésznőnek, később matematikusnak készültem; bár most úgy érzem, megtaláltam önmagam, ki tudja még, mit hoz a jövő?
  • Az őszinteség számomra a legfontosabb – egyszerre az egyik legjobb és legrosszabb tulajdonságom, hogy nagyon őszinte vagyok.

Kiss Dóri: Életem gluténmentesen
Kiss Dóri: Életem gluténmentesen

Kiss Dóri 2012 augusztusában hiánypótló felületként Gluténmentesélet néven blogot indított azzal a céllal, hogy ismeretei, sikerei és kudarcai alapján segíthessen gluténérzékeny sorstársainak. Az oldalnak mára több tízezer követője van. A blogger első könyve, az Életem gluténmentesen az eltelt öt évnek a tapasztalatait, a betegséggel folytatott küzdelem tanulságait osztja meg az olvasókkal 35 gondosan összeválogatott, bármilyen hétköznapi vagy különleges alkalomra elkészíthető gluténmentes étel receptjével megspékelve. Mert lehet egy átlagos munkanap, karácsony vagy nyári pancsolás csalogató parti büfékkel, Dóri elárulja, hogyan süssünk glutén nélküli bagettet, zserbós csillagkalácsot, rizslisztes kenyérlángost, de kiderül az is, hogy a vajpuha krumplis pogácsával vagy a gyümölcsös túrótortával miként varázsolhatjuk el percek alatt a hozzánk érkező – nem gluténérzékeny, de annál éhesebb – vendégeket.

ISBN:978-615-5417-36-8 Kiadási év: 2017 Kötés típusa: keménytábla Terjedelem (oldal): 200 Méret (mm): 205x240 Tömeg (g): 600 Nyelv: magyar
bolti ár: 4990 Ft
online ár: 3990 Ft
Kosárba rakom