• Bármennyire is furcsa, de hálás vagyok az inzulinrezisztenciámért, mert ennek köszönhetem, hogy elindítottam a blogom és főzőtanfolyamokat tarthatok, amivel sok, hasonló cipőben járó embernek tudok segíteni.
  • Az én szuperképességem, hogy egyszerre rengeteg dologgal tudok maximális figyelemmel és energiával foglalkozni.
  • Kedvenc ételem a nagymamám szabolcsi töltött káposztája. Utánozhatatlan!
  • Akármerre megyünk külföldre a férjemmel, mindenhol a piacokat, kistermelőket és a zsibvásárokat keressük. Soha nem jövünk haza egy tányér, kanál, vagy éppen egy szép csempe nélkül, amit ételfotózásnál használhatunk.

Ikódi Dóra: Cukormentes örömök
Iklódi Dóra: Cukormentes örömök
Amikor valaki megtudja, hogy cukorbetegségben vagy inzulinrezisztenciában szenved, az első gondolatok egyike az, hogy mennyi lemondással jár majd az életmódváltás. A szerző megmutatja, hogy a cukor és egyéb finomított élelmiszerek elhagyása a táplálkozásból nem egyenlő az önsanyargató diétával! Iklódi Dóra – a Wander. Food. Wonder bloggere, aki maga is IR-es – hetven, többségében hagyományos fogás receptjét gondolta újra a cukormentesség és az egészségtudatosság jegyében. Reggelik, tízóraik és uzsonnák, péksütemények, saláták, főételek és desszertek: egyszerűen és gyorsan összeállítható finomságok könnyen beszerezhető, szezonális alapanyagokból, hogy a rohanó hétköznapokon is saját készítésű, ízletes és egészséges ételekkel kényeztethessük magunkat és családunkat. A kötetet cöliákiában, laktózintoleranciában vagy tejfehérje érzékenységben szenvedők is haszonnal forgathatják. Emellett ajánljuk a 160 gramm szénhidrát diétát követők részére is. ISBN: 978-615-5417-43-6 Kiadási év: 2018 Kötés típusa: puhatáblás Terjedelem (oldal): 186 Méret (mm): 165x234 Tömeg (g): 517 Nyelv: magyar  
bolti ár: 5490 Ft
online ár: 4390 Ft
Kosárba rakom