• Ukrajnában születtem és éltem le életem nagyobb részét, Magyarországra a páromnak köszönhetően kerültem több mint 15 éve. Főzni mindig is tudtam, de az alkotóvágy itt ébredt fel bennem, Magyarországon.
  • Bizonyára kellett hozzá az az ihletés, amit a családom és a környezetem biztosít számomra.
  • Szeretek itt élni és alkotni.
  • Imádom a 19. századot, ha választhattam volna, abban a korban élnék.
  • Nincs kedvenc konyhai irányzatom, mindegyikben van kedvencem, de pár éve a cukrászat favorit.
  • A  konyhában a kihívást, a megoldhatatlannak tűnő feladatokat szeretem, nem a napi rutint.
  • Ha kitalálok, bevállalok valamit, mindig félek, de soha nem lépek vissza, és mindenáron véghez viszem, amit elterveztem.
  • Mottóm (amit mindenkinek ajánlok:)) egy orosz közmondás: a szemed fél, a kezed csinálja!

Sale! Gelb Tatjána: Színes konyha – Kreatív ételek a tányéron
Gelb Tatjána: Színes konyha – Kreatív ételek a tányéron
Van úgy, hogy az ember nem találja meg az útját ifjú korában, csak később. Így volt ez Gelb Tatjánával is, akit a szülei fogorvosnak, az élet viszont művésznek szánt. Tánya tervezett már ruhát, készített ünnepi dekorációt, vezette magazinok és blogok kulináris rovatát, szerepelt hazai és külföldi televízióműsorokban (a hazai közönség a Konyhafőnök 2. évadában ismerhette meg és követhette a döntőig). Fest, zongorázik, verset ír –  és most már könyvet is. A legnagyobb szerelem azonban számára a főzés. Nem tanulta, nem dolgozott konyhainasként, csak odaállt a pult elé, és főzött. Ösztönösen. A konyhájában nem találni leveskockát vagy mesterséges ízfokozót, viszont fellelhető benne minden természetes alkotóelem. Ételei csupa egészséges alapanyagokból készülnek, és igazi konyhaművek. Mi több, festmények! Könyvében Tánya megmutatja, hogy a konyhaművészet és a festészet milyen remek párost alkot. A nem mindennapi fogásokat olyan mesterien tálalja, hogy azok kész alkotásokká válnak: csendélet, tájkép, tetszetős vázlat, de gyerekrajz is megjelenik a tányéron. A könyvben szereplő 44 étel között találni ínycsiklandó előételeket, salátákat, leveseket, vegetáriánus és húsos főételeket, valamint mennyei desszerteket, amelyeket maga Tánya örökített meg gyönyörű képeken. ISBN szám: 978-615-5417-51-1 Kiadási év: 2019 Nyelv: magyar  
4990 Ft 2490 Ft Kosárba teszem