• Konyhai karrierem 7 évesen kezdődött, amikor virslisütés közben felgyújtottam a konyhát. Azóta is a főzés a legnagyobb szenvedélyem.
  • Vallom, hogy a szénhidrát boldogít, aki ezzel nem ért egyet, mit sem tud az életről!
  • Sokat utazom, sok országban éltem, így konyhám és életfilozófiám ezt a nemzetközi látásmódot tükrözi.
  • Séf barátaim a falra másznak attól, ha megkérdezik tőlük, mi a kedvenc ételük. Nos, én nem mászom tőle falra. Az enyém az Ibériai-félsziget makkoltatott, fekete lábú sertésének szárított sonkája. Simán el tudnék élni rajta.
  • A legnagyobb öröm az, ha tele a lakásom barátokkal, minél többel, és nekik főzök.
  • Nem szeretek unatkozni. Amikor nem a konyhában töltöm az időm, olyankor is szórakoztatnom kell magam valamivel. Szépirodalommal, utazással, kertészkedéssel, barkácsolással, szereléssel, kisbútorkészítéssel, kötéssel, jógával.

Déri Szilvia: Kovászkaland
Déri Szilvia: Kovászkaland
Déri Szilvia: Kovászkaland Kenyerek, sós és édes sütemények természetesen Miért kaland kovásszal sütni? Mert a kovászt etetni, figyelni és szeretni kell. Déri Szilvia, a Házisáfrány blog szerzője nemcsak azt árulja el, miért egészségesebb a kovászolt kenyér a bolti változatnál, de megosztja az olvasókkal kedvenc receptjeit is, az aszalt fügés vagy a japán tejes kenyértől kezdve a kiflin és a bagelen át a kovásszal készült gofriig. E gyűjtemény 31 igazán menő kovászos recepttel vár. Vágj bele a kovászkalandba, hogy a saját kenyeredbe is belevághass! „Déri Szilvia igazi pék! Rajong a kovászáért, mintha egy kis ufót nevelne otthon. Érdemes tőle mindent ellesni, mert még nagyon sok lelkes kenyérsütőre van szükség, hogy egyre több ember egyen jó kenyeret.” Tilla, a Kenyérlelke Fesztivál szervezője   ISBN szám: 978-615-5417-50-4 Megjelenés: 2019.04.26. Nyelv: magyar
bolti ár: 5490 Ft
online ár: 4390 Ft
Kosárba rakom