Kenyerek, sós és édes sütemények természetesen

Miért kaland kovásszal sütni? Mert a kovászt etetni, figyelni és szeretni kell. Déri Szilvia, a Házisáfrány blog szerzője nemcsak azt árulja el, miért egészségesebb a kovászolt kenyér a bolti változatnál, de megosztja az olvasókkal kedvenc receptjeit is, az aszalt fügés vagy a japán tejes kenyértől kezdve a kiflin és a bagelen át a kovásszal készült gofriig. E gyűjtemény 31 igazán menő kovászos recepttel vár. Vágj bele a kovászkalandba, hogy a saját kenyeredbe is belevághass!

„Déri Szilvia igazi pék! Rajong a kovászáért, mintha egy kis ufót nevelne otthon. Érdemes tőle mindent ellesni, mert még nagyon sok lelkes kenyérsütőre van szükség, hogy egyre több ember egyen jó kenyeret.” Tilla, a Kenyérlelke Fesztivál szervezője

ISBN: 978-615-5417-50-4

5490 Forint helyett 4190 Forint

A könyv várható érkezése április 26.

Előrendelés


A * jelölt mezők kötelezők

Személyes átvétel esetén: 1095 Budapest Mester utca 87., Praktiker parkolónál, hétköznap 09:00 órától 17:00 óráig. Megjelenése 2019-ra várható.